Novi Gran Turismo igriv na Reboot InfoGameru, sajam započinje u utorak 8. 11.

Posjetitelji sajma će imati priliku među prvima u svijetu zaigrati nadolazeću hit igru.

Napisao  Subota, 05 Studeni 2016

Idući tjedan od utroka 8.11. pa sve do nedjelje 13.11. na Zagrebačkom velesajmu se održava Reboot InfoGamer, četvrti najveći gaming sajam u Europi. Prošli tjedan pričali smo s direktorom sajma Damirom Đurovićem, koji nam je otkrio velike planove za ovogodišnji sajam.

Ono što nam je posebno zapelo za oko je nedavna objava na Facebooku službenog PlayStation distributera Sancte Domenice iz koje su potvrdili kako će na sajmu, u igrivom izdanju, biti prisutan nadolazeći Gran Turismo Sport! Posjetitelji InfoGamera će tako imati priliku među prvima na svijetu igrati ovu anticipiranu igru, koja je nedavno odgođena za 2017. godinu.

Osim novog GT-a biti će prisutan čitav niz atraktivnih igara i hardvera. Tako ćemo izdvojiti PS4 Pro i PS VR uređaje koji će se moći isprobati po prvi put na ovim prostorima. Također bismo još istaknuli impresivnu Battlefield 1 arenu koja će umrežiti 64 high-end računala i tako igračima ponuditi jedinstveno iskustvo kakvo smo mogli vidjeti jedino na E3 i Gamescom EA konferencijama.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1