Jeste li spremni za novosti o Mass Effect Andromedi?

Mi sigurno jesmo!

Napisao  Ponedjeljak, 07 Studeni 2016

Kako je danas N7, odnosno Mass Effect dan (N7 – 7th of November – sedmi studeni), Bioware nas je odlučio počastiti s nekoliko novih informacija o novoj igri u ovom, u najmanju ruku, hvaljenom serijalu. Prvo stupa na scenu ono glavno, novi cinematic trailer koji pokazuje mnoge elemente zbog kojih smo zavoljeli serijal. Intrigantnu priču, emocije, kompanjone te atmosferično i pamtljivo sci-fi okruženje koje izgleda bolje no ikad u genijalnom Frostbite engineu.

Nažalost, iako odličan, trailer nije pokazao neke konkretne dijelove radnje, zapleta ili odnosa. Isto tako, nije pružen konkretan datum izlaska, već se samo spominje proljeće 2017. što u najgorem slučaju može trajati skroz tamo do lipnja. Isto tako, EA je prije nekoliko dana rekao da nema nikakvih problema s ponovnim odgađanjem igre ukoliko će to biti potrebno. Koliko god nam je to teško čuti, ako je to potrebno da igra bude odlična, čekat ćemo!

Nadalje, izašli su podaci o izdanjima igre, zajedno sa slikama izdanja. Na službenoj Origin stranici vidimo i usporedbu sadržaja na sva tri izdanja – Standard, Deluxe i Super Deluxe (da, zvuče kao meni u McDonaldsu). Na sreću, za sada se ne spominju dodatni plaćeni sadržaji koji su izazvali brojna negodovanja prilikom izlaska trećeg dijela, već se ovdje radi jedino o skinovima, outfitima, pa čak i kućnom ljubimcu, uz neizbježne booster packove za multiplayer. Uz ova tri izdanja, postojat će i vrlo zanimljivo kolekcionarsko izdanje s replikom Mako vozila s kojim će se moći upravljati preko daljinskog upravljača.

Dodatne informacije dostupne su i na službenoj stranici ukoliko se prijavite za Andromeda Initiative, gdje dobivamo nove informacije i video.

Saznali smo i informacije o glumcima koji pružaju glasove. Najpoznatiji je tata Ryder, otac sestre i brata Ryder (dvoje protagonista). Naime, glumi ga Clancy Brown, poznat po mnogim ulogama, od kultnog Iskupljenja u Shawshanku, do nedavnih uloga u Daredevilu, Sleepy Hollowu i Warcraftu. Kćer i sin će biti Fryda Wolff i Tom Taylorson.

Dodatne slike iz igre

MeA3

MeA2

MeA1

Informacije o Mako replici

Ne znamo za vas, ali što se nas tiče, proljeće 2017. ne može doći dovoljno brzo!!!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.