The Division uskoro dobiva novu ekspanziju, postaje istinski survival do 24 igrača

Nova ekspanzija će vratiti mnoge igrače, te zasigurno privući brdo novih.

Napisao  Utorak, 08 Studeni 2016

Pomalo iznenađujuće iz Massivea su jučer putem Twittch streama predstavili novu ekspanziju za The Division. Moram im se priznati, ekipa zaista voli svoju igru, a rezultati te privrženosti vide se i u samim nadogradnjama. Tako je igra prošli mjesec dobila 1.4 nadogradnju u obliku cjelovite reforme igre, gdje se manje više balansiralo sve na što su igrači imali prigovora.

Nova ekspanzija prigodnog imena Survival donosi mod koji kompletno mijenja igru. New York je pogodila mećava, vidljivost je uvelike smanjena, nanosi snijega su obilni i cijeli grad je utonuo u apokalipsu još većih razmjera nego što je to u osnovnoj priči.

Uslijed mečave srušio se helikopter, 24 igrača (koliko ih je u sesiji) su preživili "razbacani" po vanjskim dijelovima mape. Igrači su zaraženi neobičnim virusom, preostalo vrijeme života je dva sata, a cilj je unutar tih dva sata stići do centra mape, odnosno do Dark Zone u kojoj se nalazi antivirus neophodan za preživljavanje.

New York je zaleđen, igrači zaraženi, a preživljavanje postaje umjetnost

Međutim, kao da sami virus nije dovoljan — igrači će se trebati boriti s glađu, žeđu, hladnoćom... Dakle, treba preživljavati. Svaki survival element utječe na pojedine segmente gameplayja, tako će glad utjecati na regeneraciju zdravlja, žeđ na vid, a od hladnoće ćemo se sklanjati u interijerima, ili ćemo tražiti izvore otvorene vatre na ulicama.

Survival_screenshot_2.jpg

Mećava i velike hladnoće će nas prisiliti tražiti ovakve lokacije.

Bez obzira kakvu opremu imali u baznoj igri, u Survivalu svaki put krećete doslovno od nule. Trebati će craftati nova oružja i skupljati resurse za preživljavanje. U PvP modu igranja igrači se mogu udružiti pa zajedno pokušati doći do cilja, ili pak se grupirati u klanove i okrenuti jedni protiv drugih. U svakom slučaju, resursa je premalo i neće svi uspjeti doći do cilja. Ipak, dobra vijest je i PvE mod igranja koji će izolirati frustracije zbog napada drugih igrača.

Još nema konkretnog datuma izlaska ekspanzije, no dobra vijest je da PC igrači koji posjeduju Season Pass već mogu istu isprobati u beta verziji na testnom serveru. 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1