Dishonored 2 nastavlja niz loših portova na PC-ju

Prvi dojmovi Steam igrača dosta su slabi.

Napisao  Četvrtak, 10 Studeni 2016

Znamo da čekate na recenziju nove Dishonored igre, no Bethesda je zbog nove politike recenziranja odučila poslati kodove tek danas, pa smo i mi tek sad počeli igrati PlayStation 4 verziju nove stealth avanture u produkciji Arkane Studiosa. Nažalost, čini se da PC verzija nije dobila kvalitetan port.

Na Steamu su se već pojavili prvi komentari PC igrača i odmah je jasno da se radi o još jednom neoptimiziranom portu za PC igrače. Bethesda je najavila i Day 1 zakrpu od čak 9 GB koja ispravlja ključne probleme i ne preporuča igranje bez zakrpe, no PC igrači na Steamu nikako nisu zadovoljni budući da i snažne konfiguracije imaju velikih problema s performansama. Dovoljno je samo pogledati najnovije komentare korisnika na Steam stranici igre koji su izuzetno negativni.

Jedan je korisnik i tweetao kreativnom direktoru igre, Harveyu Smithu, koji je odgovorio da istražuju probleme s PC verzijom te zatražio da se problemi prijave na Bethesdin profil za podršku.

Dishonored 2 izlazi sutra za PlayStation 4, PC i Xbox One. Dok čekate na našu recenziju možete pročitati i našu detaljnu najavu.

 

Zero
2016 Stu 10 05:07:18 PM
Original se dobro vrtio doslovno i na kartonskim PC-ima. Fascinantno koliko toga se može promijeniti u već sljedećem nastavku. Na gore. S obzirom na novu Bethesdinu politiku nedavanja review kopija igara, ovo je samo razlog više za čekati recenzije.
someone
2016 Stu 10 05:59:17 PM
Pogledao sam jedan PC comparison video na kojem frajer s i7 6700K i 1070 igru na Ultra vrti jedva u 30-40 fps. Inace ne pratim PC ali ovo je smijesno. Zanima me kako se PS4 verzija vrti.
Nexus
2016 Stu 10 06:09:35 PM
Quote:

Pogledao sam jedan PC comparison video na kojem frajer s i7 6700K i 1070 igru na Ultra vrti jedva u 30-40 fps. Inace ne pratim PC ali ovo je smijesno. Zanima me kako se PS4 verzija vrti.
Pa PS4 se vjerojatno vrti dobro...ovo je direktan konzolaški port u Bethesda stilu za PC, tako da to ne predstavlja stanje na drugim platformama.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1