Microsoft se pohvalio impresivnim uspjehom Xbox One backward compatibilityja

Program besplatnih mjesečnih nadogradnji i širenja liste kompatibilnosti Xbox 360 igara s Xboxom One star je već jednu godinu. Microsoft se u videu osvrnuo na sjajnu statistiku povodom obilježavanja godišnjice.

Napisao  Četvrtak, 10 Studeni 2016

„The future of gaming doesn´t forget its past“, jedan je od hvalevrijednih postulata Microsoftovog obljetničkog videa. Tako statistika i mjerenja pokazuju da su igrači utrošili preko 210 milijuna sati igrajući Xbox 360 igre na Xboxu One od trenutka kada je započeo program pružanja komptabilinosti.

Ukupan broj X360 igara koje su igrive na Xboxu One (što je besplatno, u slučaju da imate originalni X360 disk sa igrom koja je podržana) popeo se na preko 250 igara, od kojih su tu i najveći hitovi. Samo prošli tjedan kompatibilnim igrama su to postale Mass Effect 2, Mass Effect 3 i Skate 3.

Tako su sve „Gold“ igre postale igrive na Xboxu One, no očekuje se još i dolazak obećane kompatibilnosti za naslove kao što su BioShock, BioShock 2 i BioShock Infinite. Nadajmo se da će to biti uskoro.

Mike Ybarra, šef Microsoftovog inžinjerskog tima obećao je da će Scorpio zadržati kompatibilnost s X360, kao naravno i postojećim Xbox One igrama.

Za puni pregled liste i novih igara dodanih na listu kompatibilnosti posjetite ovu stranicu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1