Cijena Nintendo Switcha ne bi trebala biti veća od 250 eura, šef Nvidije nas uvjerava da ćemo biti zadivljeni

Izvori stižu iz različitih dijelova svijeta.

Napisao  Ponedjeljak, 14 Studeni 2016

Već je prošlo skoro mjesec dana od predstavljanja Nintendo Switch konzole, a mi i dalje dobivamo informacije na kapaljku. I to većinom iz trećih izvora, dok su sami predstavnici Nintenda zakopčani do grla.

Najnovija informacija o cijeni dolazi iz više izvora. Najprije se cijena od 350 kanadskih dolara (cca $250) pojavila na stranicama Toys"R"Us trgovine, a zatim je site LetsPlayVideoGames.com na svojim stranicama objavio informacije koje dolaze iz Britanske GAME trgovine kako bi cijena nove Nintendo konzole trebala iznositi £199.99. Što je također na tragu onih 350 kanadskih dolara. Podsjećamo, cijena je na tragu razlih prijašnjih izvora i šuškanja, stoga zaista nije teško posumnjati u legitimitet istih.

nvidia-ceo-jen-hsun-huang-gtc-titan-z-gtx-580x358.jpg

Nvidijin CEO se nada kako će suradnja s Nintendom trajati najmanje dva desetljeća.

Na kraju još prenesimo izjavu Nvidia CEO-a Jen-Hsun Huanga, koji je prilikom predstavljanja financijskog izvješća s dioničarima podijelio svoj elan oko konzole na kojoj usko surađuju s Nintendom. "Zbilja vjerujem da će svi biti zadivljeni konzolom. Switch je zaista nešto s čim se do sad nikad niste susreli." izjavio je optimistični Huang. Podsjetimo, upravo Nvidijin Tegra sklop bi trebao biti srce nove Nintendo konzole, dok analitičari pretpostavljaju kako bi isti mogao imati dovoljno snage da se po snazi nosi sa PS4 i Xbox One.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno