WhatsApp odsad i s video pozivima

WhatsApp, aplikacija za dopisivanje koju je prije nešto više od dvije godine za basnoslovnu cifru od 19 milijardi dolara kupio Facebook, odnedavno je postala još bolja.

Napisao  Utorak, 15 Studeni 2016
Iako je WhatsApp u zadnje vrijeme dobio više značajnijih nadogradnji, korisnici su najviše tražili uvrštavanje video poziva, nešto za što se već specijalizirala najpopularnija konkurencija u vidu Vibera, Skypea i unatrag zadnjih godinu i pol dana i Facebookovog Messengera.

Pa, i toj priči je napokon došao kraj. Video pozivi mogući su s novim ažuriranjem na iOS, Android i Windows uređajima.

Kao što priloženi video i pojašnjava, potrebno je pritisnuti tipku za uspostavu poziva i pri tome imate opciju glasovnog ili video poziva. Prema prvim dojmovima može se istaknuti kako je video kvaliteta očekivano najbolja kada poziv uspostavljate pomoću WiFi mreže, dok rezultati putem mobilne mogu varirati (pogotovo u slučaju slabijeg signala).

U konačnici, s preko milijardu korisnika, WhatsApp je postao još konkurentnija i praktičnija aplikacija za internetsku komunikaciju.

Yakuza_stinger
2016 Stu 15 07:52:38 PM
skype umri
Zero
2016 Stu 15 07:57:25 PM
:D

Što se tiče Skypea, baš su nedavno stavili i fićr da možeš raditi video pozive i kao gost, bez da se logiraš s mejlom ili sličnim. Ipak ga ne bih otpisao ako video pozive radiš preko laptopa/računala.

Edit:

Evo i videa kako to funkcionira: https://www.youtube.com/watch?v=j7SxypblIlw
S1r1uS
2016 Stu 16 09:31:59 AM
I vrijeme im je da ovo uvrste, ma skype je i dalje no 1 za rodbina call pogotovo jer su free i grupni pozivi...
Ulogiraj se da bi komentirao.