Game Awards 2016: Napokon će biti ispravljena nepravda nanesena Hideu Kojimi

Legendarni kreator serijala Metal Gear Solid dobit će nagradu "Industry Icon".

Napisao  Ponedjeljak, 21 Studeni 2016

Vjerojatno se sjećate, prošle godine u ovo vrijeme Hideo Kojima još uvijek je bio zaposlenik Konamija, no njihov poslovni odnos već se bio ozbiljno narušen, a legendarni autor MGS serijala na izlaznim vratima. Rezultat je bio zabrana dolaska na dodjelu nagrada koju je Konami isporučio Hideu Kojimi uoči same dodjele, iako je njegova igra, Metal Gear Solid V: Phantom Pain, prošle godine osvojila titulu najbolje akcijske igre.

Kao što znamo, Kojima je napustio Konami i ove godine ga nitko ne može spriječiti u preuzimanju nagrade "Industry Icon", što je Geoff Keighley osobno potvrdio.

 

 

U ovom trenutku Hideo Kojima radi na igri Death Stranding u vlastitom studiju Kojima Productions, a mi se nadamo da bismo 1. prosinca, na dodjeli Game Awards 2016, mogli dobiti nešto novih informacija.

Od dodjele nas dijeli desetak dana, a nominacije za Game Awards već su objavljene (KLIK).

viper89
2016 Stu 21 09:06:41 AM
Jos vaznije, novi DS info. Pogotov sada kad je slobodan moze opet raditi gluposti sa geoffom kao kad je sa fake studiom najavio TPP na VGA. PSX je odmah par dana iza i sigurno sony ima nesto spremno za najveci deal koji imaju, pa makar i teaser nekakav nebitan  :D
FensiSuperstar
2016 Stu 21 06:13:38 PM
Geof kvot:"Nitko ne bu jebal mog kompića Hidea!"
d07.png
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget