Pogledajte kako izgleda Space Hulk: Deathwing u videu od 17 minuta

Nekako se čini da je dovoljna i minuta kako bi vidjeli sve što igra nudi.

Napisao  Ponedjeljak, 21 Studeni 2016

Nakon prvotnog oduševljenja najavljenim i prikazanim materijalima za nadolazeći Space Hulk: Deathwing, raspoloženje je iznenada splasnulo. Gamespot je prikazao 17 minuta novog gameplaya u kampanji za jednog igrača, a ne možemo se oteti dojmu da sve prikazano djeluje prilično repetitivno.

U ulozi jednog od svemirskih marinaca, zajedno s svojim suborcima ulazite u utrobu napuštenog svemirskog broda kako bi uklonili Genestealers i ostale neprijatelje iz Warhammer 40000 svijeta. Komunikacija vojničkim britanskim naglaskom je iznimno limitirana i autora ovog članka je izmorila već nakon par minuta.

Lokacije su tmurne, prilično nezanimljive i kronično nedostaje raznolikosti, ako je suditi prema prikazanom. Igranje se svodi na tumaranje hodnicima, dok iz svakog kutka iskaču neprijatelji, a glavni lik tromim hodom pokušava ukloniti prijetnju.

Nekako se čini da će glavni fokus igre biti na kooperativno igranje i igranje za više igrača, a kako Deathwing trenutno izgleda, pgledajte u sljedećem videu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.