Battlefield 4: Rumble in the Jungle

Pored jesenskog patcha, sutra potpuno besplatno izlazi i novi Community Operations DLC. 

Napisao  Ponedjeljak, 26 Listopad 2015

Nakon dvije godine slobodno možemo reći da je DICE LA (bivši Danger Close) u potpunosti preuzeo Battlefield 4. Sutra nas očekuje novi Community Operations DLC u čijoj izradi je sudjelovala sama Battlefield zajednica kroz CTE program. Community Test Environment (od nedavno dostupan i na konzolama) je program koji je DICE pokrenuo i možemo reći da je pun pogodak. Igrači su sami sudjelovali u razvoju nadogradnji i davali povratne informacije kako bi BF4 učinili što boljom igrom i rezultati su stvarno impresivni. Čak i nakon dvije godine, Battlefield 4 zajednica je brojna, a igra je i dalje vrlo aktivna. Zapravo i aktivnija od ovogodišnjeg Hardlinea koji se nije i baš proslavio.

battlefield 4 screenshots operation outbreak 11

Što je to u novom DLC-u? DICE LA i CTE korisnici mjesecima su pažljivo gradili novu jungle mapu i konačno je spremna za izlazak. Uz DLC igrači će dobiti i novi jesenski patch kao i svake godine. Ovo je već drugi DLC koji EA svojim igračima daje besplatno, bez obzira jesu li Premium korisnici. Povodom ljetnog patcha dobili smo Night Operations, a na zimu nas čeka i Dragon Valley mapa, također besplatno. Dragon Valley je prerada klasične mape iz Battlefielda 2, a DICE LA se pobrinuo da ubaci i sekciju popularne Noshahr Canal mape u sklopu TDM verzije Dragon Valley mape.

Community Operations sadrži novu Operation Outbreak mapu u predivnoj džungli koja je izrađena u najnovijoj verziji Frostbite 3 pokretača i izgleda uistinu sjajno. Po komentarima igrača, level design je stvarno odrađen vrhunski i akcija "klizi" glatko. Originalni BF4 nije imao najbolje mape u usporedbi s prošlom DICE igrom, ali sa svakim DLC-jem selekcija se drastično poboljšala.

Sutra, ako već ne igrate Halo 5,  svakako skinite patch i sami isprobajte novi DLC koji je poseban download na storeovima vaših platforma.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.