Uncharted 4: Konačno stiže kooperativni survival mode, ništa od split screena?

Jedna od najvećih nadogradnji dosad.

Napisao  Ponedjeljak, 21 Studeni 2016

Kao što je i najavljeno još u svibnju kad je izašao Uncharted 4, ovu jesen dobivamo kooperativni Survival mod po uzoru na prošle dvije igre. Jesen je u ovom slučaju ipak "malo kasnija jesen", pa je tako danas najavljeno izdavanje kooperativnog moda za idući mjesec. Pretpostavljamo kako novi mod neće kasnije od 13. prosinca, a u nastavku pročitajte što nas sve čeka u novoj opsežnoj nadogradnji.

Kooperativno napucavanja do tri igrača

Baš kao i u Drake's Deceptionu, četvorka s nadogradnjom također donosi igranje do tri igrača. Survival ćemo tako igrati na 10 mapa od kojih će svaka ponuditi 50 valova neprijatelja. Naravno, svaki će biti teži od prethodnoga, stoga će trebati zavidna razina koordinacije kako bi se porazio i onaj posljednji val. Tu su i klasične razine težine, a prelaskom Survivala na "Hard težini otključava se "Crushing" kojeg posebno obožavamo.

Svakih 10 valova nas očekuje mini boss.

Na svim mapama nas svakih 10 valova očekuje mini boss, a na završnom pedesetom valu i ultimativni finalni boss. Također, svaka mapa bi trebala imati vlastiti set glavnih neprijatelja, što bi dodatno trebalo produžiti trajnost ove nadogradnje.

Ništa od split-screena?

Za kraj tužna vijest. U službenom obraćanju Sonyja i Naughty Doga nema ni riječi o split-screen igranju do dva igrača, u kojem smo uživali u dvojci i trojci. Da je takva podrška implementirana vjerojatno se nebi propustili pohvaliti istom. Ipak, ostaviti ćemo ta vrata još neko vrijeme otvorenima.

Dakle, Surival u Uncharted 4 stiže idući mjesec. U nastavku uživajte u traileru koji bi vas trebao "nahajpati" barem približno kao i nas.

Emilijo
2016 Stu 21 06:58:10 PM
Jedva cekam!
Ulogiraj se da bi komentirao.