Polugole žene, disko ugođaj i mini igre, sve navedeno ima novi Yakuza 0 trailer

Sega je izdala novi trailer za nadolazeću hit igru Yakuza 0. Naglasak je ovaj put na ultrazabavnoj strani Japana tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Napisao  Ponedjeljak, 21 Studeni 2016

I ajme nama, što nas sve čeka u disko funky segmentu nove Yakuze. Od izlazaka, plesanja, borbi polugolih djevojaka po uzoru na Dead or Alive, do biljara i arkadnih automata i svega ostalog. Nevjerojatno što se sve može naći u ovoj igri.

Yakuza 0 izlazi 24. siječnja u Europi i Sjevernoj Americi, ekskluzivno za PlayStation 4. Datum koji definitivno treba podvući flomasterom. Onim debelim.

K.
2016 Stu 21 08:23:44 PM
[member=107]Yakuza_stinger[/member]

Slažemo li se da je Ryu ga Gotoku najbolji serijal ikad?

Hvala šta si odgovorija potvrdno. :D
Yakuza_stinger
2016 Stu 21 11:51:56 PM
Pardon, tek sad skužih jer sam išao se kafenisat u to doba. Ipak bih dodao jedan od najboljih serijala ikad. Toliko nastavaka, kvaliteta je konzistentna ako ne i rastuća, a sadržaj svaki puta sve veći. Da ne spominjem priču, ogroman broj likova, zapetljanost i dramatičnost iste.


A i dalje debelo ispod radara. Sad ti meni objasni zašto.
K.
2016 Stu 22 02:48:59 PM
Quote:

Pardon, tek sad skužih jer sam išao se kafenisat u to doba. Ipak bih dodao jedan od najboljih serijala ikad. Toliko nastavaka, kvaliteta je konzistentna ako ne i rastuća, a sadržaj svaki puta sve veći. Da ne spominjem priču, ogroman broj likova, zapetljanost i dramatičnost iste.


A i dalje debelo ispod radara. Sad ti meni objasni zašto.


Jedan od najvećih misterija sa kojima sam se susrea u gaming svijetu. Konkretno ovaj serijal, ali u potpuno istoj mjeri i Persona serijal. Vječito ispod radara svima; potpuno nepravedno i pomalo ironično s obzirom sa koliko ljubavi se prave ova dva serijala. U doba kad se na tržište izbacuju svakakvi nesadržajni poluproizvodi, mainstream mašine koje se prodaju u milijunskim brojevima, imaš igre koje slave samu gaming industriju (stvarno to mislim), i nitko ih ne benda. Uvjeren sam da bi se ove igre prodavale u barem duplo većem broju da i dalje ne postoje predrasude velike većine prema Azijskom tržištu i konkretno Azijcima. Iz istog tog razloga većina nikad ni ne prova igre, šta je ogromna šteta, jer postoji velika šansa da bi promijenili mišljenje za 360.

Evo, ova Yakuza Zero je odlična šansa, idealan entry point.
Ka šta si i sam reka, kvaliteta je svakim nastavkom rastuća, gameplay je zarazan i zabavan u ogromnim količinama, o sadržaju, likovima i svim ostalim sitnicama nema potrebe ni pričati. (sve od navedenog je malo over the top, ali, Bože moj, pričamo o Japanu :D)

24.1. svi po igru, samo bez predrasuda. Nema sumnje da će forum vrviti Yakuza postovima.
Zero
2016 Stu 22 03:16:47 PM
Sigurno postoji i određena averzija prema igrama koje imaju azijsko-japanska obilježja (znamo da i ovdje dobar dio ljudi prevrće očima na JRPG i primjerice Nintendove igre), ali bitno da postoji fina baza fanova zbog koje takve igre i dalje izlaze. U najgorem slučaju, već azijsko tržište pokriva barem ona osnovna ulaganja.

Odigrao sam samo jednu Yakuzu na PS2, i smatram da uz nadogradnje poput ovih navedenih u videu, kao i poboljšanje fajta, ovaj serijal ima potencijala izrasti u nešto mnogo više (hoće li se to dogoditi, ako već dosad nije, to je drugo pitanje). No opet, nekako vjerujem da je ljudima više od svega važnije da Yakuza igre zadrže izvornu igrivost i filing igranja retro beat em up side scroolera. Ovo je jedan od japanskih dragulja, i možda je i šteta da igra ode u ne znam, nekom GTA smjeru, što se srećom nije dogodilo ni s ovih zadnjih nekoliko nastavaka.

Uglavnom, i dalje se podsjećam da ne prodam PS3 prije nego odigram i ono što sam propustio od Yakuza serijala.

Quote:
Iz istog tog razloga većina nikad ni ne prova igre, šta je ogromna šteta, jer postoji velika šansa da bi promijenili mišljenje za 360.


180°, prika. ;;)
Ulogiraj se da bi komentirao.