"What the hell are you waiting for?" – Titanfall 2 novim trailerom šalje nedvosmislenu poruku

Vrijeme je za malo jaču marketinšku kampanju. Prekasno?

Napisao  Utorak, 22 Studeni 2016

Dugo, ali zbilja dugo vremena nismo imali dojam da je neka igra toliko podcijenjena kao Titanfall 2. Tu je prije svega glavni krivac Electronic Arts i njihova odluka da igru izdaju istovremeno s direktnom konkurencijom u vidu Call of Duty: Infinite Warfarea i Battlefielda 1. Dok je donekle još i razumljiv, kao takav i prihvatljiv boj s novim CoD-om, zaista je neshvatljiva odluka za izdavanjem igre u istom razdoblju s Battlefield 1 koji je također EA igra!

Na kraju je Titanfall 2 prema kritici kvalitetnija igra od dvije navedene, ali marketing i samo ime koje su CoD i BF stjecali godinama postavile su te dvije igre u značajnu prednost u samom startu. Tržište jednostavno nije moglo "progutati" sve tri igre i prodaja Titanfalla nije zadovoljavajuća. Naravno, svi smo svjesni činjenice da sama kvaliteta jednostavno nije dovoljna za opstanak IP-a.

Tako su iz Respawna odlučili napraviti trailer koji bi nam trebao pokazati (i dokazati) da je upravo Titanfall 2 igra koju bismo trebali igrati (i kupiti). Uz zvukove nostalgičnog Linkin Parka i stih koji besramno (ali s pokrićem) puno toga poručuje: "What the hell are you waiting for?", pobrojali su zbilja impresivan niz ocjena različitih cijenjenih medija (nema FFA.hr).

Tuhy
2016 Stu 22 09:47:12 AM
Dosta su im lažni traileri :)

Na Infogameru se vrtio brutalan trailer, koji praktički nema veze sa vezom što se same igre tiče.

POvezanost Coopera i BT-a je na oke razini, zadnja 2-3 nivoa podižu to na jako kvalitetan nivo, ali šteta što ipak kroz cijelu igru nije to na toj razini...pokoji razgovor i pošalica te ipak sve u svemu prekratka kampanja, a da bi se jače povezal igrač sa njima.

Također, Mercer mi je odradil loš posao što se Cooperove naracije tiče, nekako sve izgovara dosta jednolično i bez neke "uživljenosti". Ipak pričamo o liku koji je oživio Leona S. Kennedya, očekival sam daleko više.
BT ima daleko više "osobnosti".

Kampanja s razlogom kupi dobre kritike, i, premda se radi o itekako solidnom singleplayeru, nekako sam dojma da su ga nahvalili i zbog toga što već dugo nismo imali neku kvalitetnu singleplayer FPS kampanju.
Odigral sam dvaput i itekak sam zadovoljan, al mooožda je moglo još mrvicu bolje, po mom mišljenju :) ...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1