• PC
  • PS4

No Man's Sky

DATUM IZLASKA: 9.8.2017.

IZDAVAČ: Hello Games

DEVELOPER: Hello Games

ŽANR: Akcijska survival avantura

No Man's Sky će dobiti ni manje ni više nego temelj za buduća ažuriranja

Ponekad sve informacije o ovoj igri izgledaju kao ružan san.

Napisao  Petak, 25 Studeni 2016

Studio Hello Games je prekinuo dugotrajnu šutnju i obratio se svim igračima, ako ih još ima, kako će uskoro izdati Foundation Update. Ovo ažuriranje bi trebalo implementirati osnove za izgradnju baze u igri, a isto tako bi trebalo postaviti temelje za buduća ažuriranja.

Nakon izlaska No Man's Skya, studio je kroz 6 tjedana uspio isporučiti 7 zakrpa za igru, a nakon toga su još dodatnih 9 tjedana radili na razvoju, testiranju i certifikaciji Foundation ažuriranja. Napominju kako to neće biti najveće ažuriranje igre, ali je sigurno početak nečeg novog.

Bez obzira na mnogobrojne kritike igrača studio se posvetio unaprjeđenju igre kako bi ona bila u konačnici bolji proizvod. Naglašavaju kako će ovo ažuriranje biti mali korak u jednom velikom putovanju, te se nadaju kako će im se igrači pridružiti. Nakon vrlo lošeg marketinga i lažnih najava o sadržaju igre, nekako sumnjamo da je preostalo igrača koji će im vjerovati na riječ. Uskoro bi trebale doći detaljnije informacije u sadržaju ažuriranja.

viper89
2016 Stu 25 07:06:38 PM
Zanimljivo da sad prekidaju sutnju. Mozda ce se pojaviti na Game Awards kod Keighleya koji je najavio da ih pokusava dovest na onaj svoj YT show. Zanimljivo bi bilo, mozda pripremaju nekakv PR stunt da okrenu losu sliku makar brijem da ce pocet Murraya gadjat svacime ako se pojavi na stageu.  :roll Al fora bi bilo, NMS se pojavio prvi put na VGXu kod Geoffa, zanimljivo bi bilo da se objasne na Awardsima opet.

Most likely nista od toga, al eto.
Wolf
2016 Stu 25 07:31:52 PM
Ki sta san i pridvidija za 2 godine i stotine gb updatea ovo ce bit jedna cudesna igra.
Yakuza_stinger
2016 Stu 25 07:39:57 PM
Neće. Dvije riječi - Star Citizen.
Fan O'War
2016 Stu 25 08:03:25 PM
Quote:

Neće. Dvije riječi - Star Citizen.

:elmao:
FensiSuperstar
2016 Stu 26 06:55:58 AM
Opušteno. Resident Bradonja bude testirao.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget