Hitman dobio novu zakrpu, donosi mogućnost prebacivanja opreme u offline profil

IO Interactive nam kroz zakrpu donosi mnoštvo promjena koje će dodatno ispolirati prvu sezonu Hitmana.

Napisao  Ponedjeljak, 28 Studeni 2016

Hitman je upravo dobio novu zakrpu na svim verzijama igre. IO Interactive nakon finala ove uspješne sezone polako dovršava rad i priprema izlazak igre u fizičkom obliku. Developeri u novom patchu donose nove fixeve, a već planiraju i novu zakrpu za prosinac uz redovne tjedne dodatke za live sadržaj koje je ova igra dobivala kroz čitavu godinu. Zakrpa nosi službenu oznaku 1.7.0 i teži 2.4 GB na PC-ju i PS4, te čak 13.6 GB na Xbox One.

Najbitnija novost je mogućnost prebacivanja otključane opreme koja se dobiva kroz level mastery između offline i online profila. Dosad ste morali koristiti isključivo jedan profil budući da je online save bio spreman na serveru igre. Sada se online gear može prebaciti i na offline spremljenu poziciju, no i dalje izazovi za oktljučavanje opreme se mogu izvršiti samo online. Pored toga, igra je dobila i stability ažuriranje kako bi se smanjili mogući crashevi. Studio ima novi logo koji je isto tako ubačen u novoj zakrpi.

Opportunites izazovi su dobili novi sustav označivanja kako bi uvijek znali koje ste izvršili, baš kao i sa običnim izazovima koji su dobili novi zvučni efekt za izvršavanje. Statistics stranica je konačno dobila promjene pa sada prikazuje sve bitne detalje i statistike iz svih misija. Agent 47 je dobio novi potez povlačenja neprijatelja s povišenih pozicija poput balkona ili prozora no developeri su otkrili bug pa će tako ovaj potez maknuti u idućoj zakrpi te ponovno vratiti za disk izdanje igre.

Developeri se pripremaju i za iduću zakrpu za prosinac, a sve detalje za svaki level možete pročitati u službenom popisu promjena ovdje. Naravno, novi tjedni live update nam donosi i novu Elusive metu u Marrakeshu te deset novih featured contracta.

Čitava prva sezona Hitmana je još danas dostupna na sniženju do 50% na svim platformama.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.