Danas stiže PlayStation Communities mobilna aplikacija

Već treća različita PlayStation aplikacija stiže na mobilne uređaje.

Napisao  Utorak, 29 Studeni 2016

Više od godinu dana trebalo je Sonyju da izbaci mobilnu aplikaciju za pristupanje PlayStation 4 zajednicima, inače službeno zvanima "Communites."

Community zajednice na PS4 funkcioniraju prilično dobro. Svatko može kreirati svoj Community, pa pozvati prijatelje s kojima kasnije može zajedno igrati i razmjenjivati mišljenja. Međutim, one nikad nisu ispunile svoj potencijal iz jednog jedinog razloga. A taj je što ovom socijalnom PlayStation aspektu niste mogli pristupiti od bilo gdje, već isključivo putem konzole.

PS Communities App Ann

Već smo zaključili, a i ponovno ćemo naglasiti, GODINU dana je Sonyju trebalo da odreagira i posveti se tom problemu. Važno je to naglasiti, a usput i kritizirati, jer mišljenja smo kako bi se iz Sonyja više trebali posvetiti svojim mrežnim mogućnostima, a pritom mislimo i na ovu socijalnu komponentu.

Ipak, nikad nije kasno, stoga se veselimo PlayStation Communities mobilnoj aplikaciji koja stiže danas. U ovom trenutku ona još nije dostupna kako na PlayStoreu, kao ni na iTunesu. Stoga ćemo ažurirati članak čim saznamo nešto više.

someone
2016 Stu 29 08:10:51 PM
Ovaj Sony je gori od fejsbuka s tim aplikacijama.
KruxZhlajfa
2016 Stu 29 08:13:49 PM
Bogme ih bacaju iz vedra neba. Sve ovo bi trebalo biti built in u PS app i gotovo, al nek im bude.

Barem ću sad malo više gledati Communities ak ništa :D
Ulogiraj se da bi komentirao.