GTA IV nakon čak šest godina dobio nadogradnju, stigla je podrška za moderniji hardver

Jedna od najlošije optimiziranih PC igara svih vremena se ni nakon šest godina nema s čime pohvaliti.

Napisao  Četvrtak, 01 Prosinac 2016

Mnoge je iznenadio jučer update koji se pokrenuo na Steamu, a koji je donio nadogradnju za GTA IV. Napominjemo, za ČETVORKU, igru staru skoro 9 godina, dok je zadnja nadogradnja bila još prije 6 godina.

Međutim, GTA IV patch 8 za PC tako ne donosi ništa posebno značajno, osim podrške za neke novije arhitekture i rezolucije, pa bi sad igra na novim konfiguracijama trebala raditi uvjerljivije.Ipak, dovoljan dokaz da je igra užasno optimizirana za PC je i činjenica da čak i nakon apliciranog patcha na GTX1080 grafičkoj kartici FPS i dalje pada ispod 60. Barem tako javljaju igrači diljem interneta.

Bully_patch.jpg

"Za mene nema patcha?" :(

Zanimljiva je i odluka iz Rockstara umjesto da kompletno izbace podršku za antički Games For Windows Live, oni su samo ubacili error code koji daje do znanja da se igra ne može spojiti na servis koji ne radi od 2014. godine.

Ipak, pozdravljamo potez Rockstara da se i nakon šest godina vraćaju igri. Makar bismo bili sretniji kad bi se na sličan način potrudili i po pitanju kriminalnog PC porta Bullyja.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.