ARK: Survival Evolved od utorka igramo na PS4!

Preživljavanje s dinosaurima napokon stiže na najpopularniju platformu.

Napisao  Četvrtak, 01 Prosinac 2016

Kao što smo i najavili prije par dana, jedna od najpopularnijih survival igara s PC-ja i Xbox One na PS4 stiže jako brzo, a to "jako brzo" napokon je dobilo i konkretan datum. Naime, ARK na PS4 igramo već od idućeg utorka 6. prosinca!

Tako će ARK biti dostupan digitalnim putem za cijenu od  €49.99, što bi na hrvatskoj PlayStation trgovini trebalo iznositi oko 400 kuna. Igra će po sadržaju biti izjednačena s ostalim platformama, dok bismo unutar cijene također trebali dobiti prvi dosad izašao DLC Scorched Earth. Važno je napomenuti da ako ne želite navedeni DLC, koji između ostalog donosi novu mapu, možete kupiti samo baznu igru (koja itekako ima sadržaja) po cijeni od €34.99 što bi bilo nekih 270 kuna.

ARK_PS4_skinovi.jpg

Ekskluzivan armor za PS4 igrače, prilagođen muškom i ženskom liku.

Za kraj bismo vas upozorili, poučeni iskustvom s ostalih platforma da ne žurite s kupnjom. Naime, ARK je jedna od onih igara koje baš i nisu primjer optimiziranosti, tako da je prilično upitno u kakvom stanju će biti izdana na PS4. Predlažemo strpiti se dan-dva i provjeriti dojmove drugih igrača, a mi ćemo vam svakako iste prenijeti netom nakon izlaska igre.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.