• PS4

Death Stranding

DATUM IZLASKA: Još nije objavljen

DEVELOPER: Kojima Productions

IZDAVAČ: Sony

ŽANR: Akcijska igra

Konačno objavljen engine za Death Stranding, Kojima surađuje direktno s Guerrilla Games

Guerrillin Decima engine pokreće Death Stranding, a Kojima je otvorio i manji eksterni studio u Amsterdamu za suradnju s poznatim developerom.

Napisao  Nedjelja, 04 Prosinac 2016

Kojima je na službenom PSX 2016 panelu objavio nove detalje za njegov nadolazeći Death Stranding pa smo tako konačno dobili potvrdu koji će engine japanski studio koristiti za njihovu novu igru u suradnji sa Sonyem. Decima engine je službeni naziv pokretača nizozemskih developera koji je pokretao tehnički impresivne naslove poput Killzone Shadow Fall i Until Dawn te nadolazeći Horizon Zero Dawn. Upravo ovaj engine je Kojimin konačni odabir nakon što je s Markom Cernyem prošao kroz sve Sonyjeve first party studije kako bi našao odgovarajući engine.

Kojima je zbog bolje suradnje otvorio i manji eksterni studio unutar Guerrille u Amsterdamu. Death Stranding ima najbolju moguću tehničku podršku budući da na samoj igri radi glavni dizajner PlayStationa 4, Mark Cerny, SIE radi na performance capture, a Decima engine će zasigurno pružiti impresivan tehnički prikaz.

Kojimin PSX panel s Hermanom Hulstom i Markom Cernyjem možete pogledati u potpunosti ispod:

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.