Pariz u božićnom ugođaju stiže u novom besplatnom DLC-u za Hitman

IO Interactive poklanja svim Hitman igračima besplatan DLC u kojemu se vraćamo u Pariz.

Napisao  Utorak, 06 Prosinac 2016

Hitman će 13. prosinca dobiti potpuno novi i besplatan DLC pod nazivom Holiday Hoarders. Ovaj DLC nas vraća na sam početak i lokaciju iz prve sezone. Pariz će sada biti u potpunosti prilagođen s božićnim ukrasima, a ovaj DLC nam dodnosi novu misiju i dodatne izazove. Naravno, ovaj DLC neće zamjeniti postojeću Pariz epizodu već će se nadodati kao i ljetne bonus epizode.

DLC je u potpunosti besplatan, a IO Interactive surađuje s World Cancer Research Fund organizacijom i poručuje igračima koji žele pomoći da mogu sudjelovati i donirati koliko mogu na ovom linku. Developeri naglašavaju kako ovo nije obavezno učiniti za pristupanje besplatnom DLCu, no tu je i ta mogućnost za sve koji žele pomoći.

Holiday Hoarders je drugi live događaj u prosincu, a sve će započeti za dva dana s Master Snipper Challenge Pack koji nam donosi pet izazova u sapizenzi. Nakon toga imamo Holiday Hoarders, a zatim escalation ugovor 19 prosinca. Sedamnaesta Elusive meta nam stiže 26. prosinca u Bangkoku. Završavanje Sniper izazove otključava Jaeger 7 Covert snajper.

Čitava prva sezona Hitmana je dostupna na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju.

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1