• PS4
  • Xbox One
  • PC

Final Fantasy XV

DATUM IZLASKA: 29.11.2016.

IZDAVAČ: Square Enix

DEVELOPER: Square Enix

ŽANR: Akcijski RPG

Final Fantasy XV zakrpama popunjava rupe u priči

Nedavno otkriven plan zakrpa za tek izašli i komercijalno prilično uspješan (isporučeno preko pet milijuna primjeraka igre) Final Fantasy otkriva nam da se neće krpati samo propusti i greške.

Napisao  Srijeda, 07 Prosinac 2016

Square Enix želi da što duže igrate Final Fantasy XV. Tako je u planu dodati animacije i poboljšati raspored trinaestog poglavlja koje se prilično sporo odvija (te usput i dodati nove moći za Noctisa).

Razvojni direktor Hajime Tabata na Square Enixovom blogu je rekao kako osluškuju komentare igrača te da osim plaćenih ekspanzija (jedna od najavljenih pod imenom Comrades dodat će i dugoočekivani kooperativni mod, uz pakete koji se odnose na određene likove poput Gladiolusa, Ignisa i Prompta) planiraju i mnoštvo besplatnih zakrpa u svrhu poboljšanja igre.

„Planiramo obogaćenje određenih aspekata igre, dodavanje novog gameplaya za trinaesto poglavlje, jačanje magije u igri i slično. Nakon toga plan je dodati nove scene koje će dati u uvid u motivaciju nekih likova, poput one za Ravusa. Ovo je zahtjevan posao jer će trebati poraditi i na lokalizaciji za sve podržane jezike. Dugoročno gledajući, razmatramo mogućnost izmjenjivih avatara i sličnih mogućnosti, dodavanje mogućnosti nastavljanja igre u new game plus modu, dodavanje predmeta za nove prelaske FF XV, poput low level izazova za novi prelazak i „god“moda“, izjavio je Tabata.

Također, razmatra se i prilagodba čitljivosti fonta za određene jezike, dodavanje novih bossova s unikatnim nagradama i postignućima, kao i vremenski ograničeni lov.

Iako nekonvencionalno, Square Enix je čvrsto odlučio nadograđivati Final Fantasy XV na svim poljima, uključujući i onom koje se najčešće ne nadograđuje zakrpama – samoj priči.

viper89
2016 Pro 07 05:14:37 PM
Znaci opet su najebali day 1 kupci jer su kupili nedovrsenu igru. Prvo je bila spika odgadaja se igra da bi bio patch na disku i kompletno iskustvo da bi dobili day 1 patch 8 GB i sad ce majstori dodavat likove i pricu...
Dormin
2016 Pro 07 09:22:39 PM
Katastrofa.
Kabegami
2016 Pro 07 09:48:32 PM
Negdje sam procitao da onaj prvi patch cak donosi i neke nove skladbe. Meni pase, ionako igru (jos) nemam. :D

Ali znate kaj, mislim da su ih ovaj put stisnuli rokovi. SE ih je vjerojatno pritiskao da izdaju igru sto prije pa zato nisu uspjeli sve poslozit. Nije neko opravdanje, znam, ali bar se trude.
Sve dok je besplatno meni pase. DLC u zivotu kupio nisam (niti ista s PSN-a) i nadam se da ce tako i ostati (moram vidjet ovaj Comrades DLC kaj spremaju).
Veigue
2016 Pro 08 12:27:56 AM
isporučeno =/= prodano


Znalo se i prije da će biti DLC-a, ali kad moraju sređivati i popunjavati određene chaptere... lel.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget