Vicarious Visions počeo raditi na Destinyju, upitna budućnost Skylandersa

Activisionovi developeri su pored Crash Bandicoot igara počeli raditi i na Destinyju uz Bungie.

Napisao  Petak, 09 Prosinac 2016

Bungie je na službenom Twitter profilu objavio kako će im se developeri iz Vicarious Visiona pridružiti u radu na njihovoj igri kako bi proširili nagrađivani svijet Destinyja. Ovo nije prvi put da Activision prebacuje svoju radnu snagu na Destiny s obzirom da i High Moon Studios pomaže na razvoju popularnog MMOFPS-a.

Znamo da Vicarious Visions radi i na N. Sane trilogiji Crash Bandicoot igara za PlayStation 4 koja izlazi iduće godine, no upitna je budućnost Skylanders igara. Šuška se da je nekad popularni serijal otkazan nakon slabe prodaje Skylanders: Imaginators naslova za ovu godinu koju je doživio pad od 41% nakon Skylanders: Superchargers, a sama igra je prodana tek u 66 tisuća kopija tijekom listopada. Naravno, ovo još nije službena potvrda no svakako je zanimljivo da Vicarious prelazi raditi na Destiny koji će im zasigurno oduzeti puno radne snage. Ostaje za vidjeti znači li ovo da će Vicarious Vision raditi na nadolazećem Destiny 2 ili kao live ekipa za prvi Destiny.

Icek™
2016 Pro 09 12:27:44 PM
Uopče me ne čudi. Skylanders je riplijevski rijedak serijal koji je iz nastavka u nastavak bio bolji i kvalitetniji, pogotovo ako se uzme u obzir da izlazi svake godine. No Imaginators je ogroman korak unatrag i totalno promašena vizija. Da li zbog toga zaslužuje gašenje cijelog serijala? Baš i ne...
Ulogiraj se da bi komentirao.