Ostatak multiplayer mapa za Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered stiže u utorak

U utorak ćete moći zaigrati COD 4 remaster na još šest mapa i dva multiplayer modea. DLC je besplatan.

Napisao  Petak, 09 Prosinac 2016

Activison je najavio kako će 13. prosinca objaviti ostatak multiplayer mapa koje nisu bile dostupna po izlasku njihovog Call of Duty 4: Modern Warfare remastera. Pored šest multiplayer mapa, tu su još i dva načina igranja: Hardpoint i Gun Game. Multiplayer će biti bogatiji za iduće mape: Strike, Pipeline, Showdown, Bloc, Wet Work, i Countdown, a tu je i novi božićni ugođaj za Crash mapu.

Activision je obećao da će do kraja godine svih šestnaest mapa biti igrive, a sada znamo i kada ćemo točno zaigrati ostatak mapa. Call of Duty: Modern Warfare Remastered je i dalje moguće kupiti jedino kroz Legacy, Digital Deluxe i Legacy Pro izdanja koja sadrže i ovogodišnji Infinite Warfare po dosta visokoj cijeni. Izdavač još uvijek nije službeno najavio kada će se Modern Warfare Remastered moći kupiti samostalno.

 

Raptor-U
2016 Pro 09 11:35:07 AM
Dosta previsoka cijena za Legacy edition?! Za dvije igre i mnostvo dodatnih sadrzaja... Plus evo ovaj dlc for free? Ja mislim da je cijena povoljna i realna za to sto IW Legacy izdanje nudi.
no name
2016 Pro 09 01:24:36 PM
Kada se izracuna jos je i najjeftinija Deluxe edicija za 100$, naravno za one koji igraju IW MP, znaci ide sve kao i u Legacy Edition, koja je 80$ + ide Season Pass za IW. A samo season pass odvojeno kosta 50$, a ovako se dobije za 20$.
Figo
2016 Pro 09 03:08:26 PM
politika Activisiona, osobno sam uzeo Legacy Edition, - kad pogledaš dobiješ pristojnu kampanju novog IW-a, solidan multiplayer, zabavne zombije, pa MW remastered i multiplayer mape za MW remastered, i sada još "besplatnih 6 mapa" - naravno da je ovo zadnje trik.. ali jbg.. u Njemačkoj to kupio za 60 eura jer je baš jeftino zvučalo za tolko sadržaja.. ne bih znao kolko taj Legacy Edition u HRV. stoji.. možda i bolje  :D
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1