• PS4

Gran Turismo Sport

DATUM IZLASKA: 17.10.2017.

IZDAVAČ: Sony Interactive Entertainment

DEVELOPER: Polyphony Digital

ŽANR: Simulacija vožnje

GT Sport: Kvalifikacijski krug

Dok čekamo GT 7, Polyphony Digital nam uskoro donosi novi naslov popularnog racing simulatora.

Napisao  Srijeda, 28 Listopad 2015

Kazunori Yamauchi je jučer na PGW presici najavio novi Gran Turismo naslov za PS4. Kako je Jim Ryan potvrdio, igra neće biti pravi nastavak već poseban projekt u suradnji sa FIA-om čiji će Online championship biti u centru pozornosti novog naslova.

Igrači će tijekom godine imati priliku sudjelovati u dva natjecanja. Prvi je Nation's Cup u kojem će igrači predstavljati svoju zemlju a zatim Manufacturer Fan Cub u kojem će se igrači utrkivati za svoje najdraže proizvođače automobila. Najbolji vozači će dobiti priliku sudjelovati u završnom natjecanju i dobiti nagrade. Open beta će biti rano iduće godine tako da možemo očekivati GT Sport u 2016. godine, a GT7 nešto kasnije. GT Sport će biti prvi naslov Polyphony Digitala na novoj Playstation konzoli te je Yamauchi obećao niz poboljšanja poput još boljeg grafičkog prikaza, fizike i zvuka.

image41

Igra će podržavati i novi Playstation VR, u koji je Sony dosta uložio pa nas zanima kako će to izgledati. Evolution je već najavio da je uspio prebaciti Driveclub na VR i da se igra već vrti u impresivnih 60fps (120 kroz sam VR) pa je pitanje kako će to tek odraditi majstori iz PD.

Sony je objavio podatak da se GT serijal prodao u impresivnih 75 milijuna primjereka kroz sve ove godine. Gran Turismo je možda i najvažniji Sonyev IP koji je sa nama već 20 godina i kako stvari stoje izgleda da ne usporava već ide snažno na novu platformu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.