Clementine napokon započinje novu avanturu u The Walking Dead: A New Frontier

Dobili smo novi trailer, a prva epizoda stiže 20. prosinca.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016

Već od ranije znamo da nova sezone u produkciji studija Telltale neće nositi naziv "Season 3", već će se igra zvati The Walking Dead: A New Frontier.

Iako se odustalo od klasičnog naslova, srećom, nije se odustalo od glavnog lika, pa ćemo i ovaj puta igrati u ulozi dobro nam poznate Clementine, samo što će joj se ovaj puta pridružiti dodatni igrivi lik - Javier.

Nakon samo dvije sezone Clementine je uspjela postati jedan od likova koje se polako ali sigurno uvlače pod kožu. U nadolazećoj sezoni neće više biti uplašena školarka koja pokušava preživjeti, već će upravo ona biti prva koja reagira i koja zna za što se bori.

Clementine će društvo praviti Javier, a novost je što će on po prvi puta u serijalu biti drugi igrivi lik, bit će u potrazi za svojom obitelji, a trailer nagovještava da on Clementine imaju više toga zajedničko nego što se to čini na prvi pogled.

The Walking Dead: A New Frontier izlazi 20. prosinca za PS3, PS4, Xbox 360 i One, PC, Mac, iOS i Android, a ako pažljivo pogledate trailer, vidjet ćete jednog od likova kojeg znamo iz TV serije (jučer je prikazano finale polusezone).

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.