CoD: Infinite Warfare igramo besplatno punih pet dana, Modern Warfare Remastered nije uključen

Activision će nas ovim potezom pokušati uvjeriti kako je novi CoD ipak zaslužio naš novac.

Napisao  Utorak, 13 Prosinac 2016

Iako novi Call of Duty ni ove godine nije svrgnut s trona najprodavanijih igara, znakovit je podatak da je prodaja, ovisno o regiji i platformi ponegdje pala i preko 50%! Iz Activisiona se na sve moguće načine trude animirati igrače da kupe igru, pa je tako neobično brzo za CoD serijal Infinite Warfare već bilo moguće kupiti na razno raznim akcijama po nižoj cijeni. Novi potez iz Activisiona svakako ide u tom smjeru.

Tako su iz Activisiona ponudili besplatno isprobavanje igre na punih pet dana, sve od četvrtka 15. 12. pa do utorka 20. 12. na svim platformama. Ukoliko se kasnije odlučite za kupovinu igre, sav ostvareni napredak se prenosi dalje.

Ipak postoje restrikcije

Ipak, nećete moći igrati koliko želite, već ćete biti ograničeni ovisno o modu koji vas zanima. Tako ćemo u kampanji moći igrati samo prve dvije misije, u multiplayeru do 15. levela, dok ćemo u zombi modu biti ograničeni na treći level. Nažalost, Modern Warfare Remastered neće biti uključen, izgleda da su iz Acitivisiona zadovoljni popularnošću tog naslova.

Novi Call of Duty sad je vani već nešto više od mjesec dana. U našoj recenziji dobio je odličnih 85 od 100 bodova, a možete je pročitati ovdje.

Icek™
2016 Pro 13 10:33:11 AM
Dakle 5 dana da se brzinski pređe kampanja i čeka stand alone CoD4 na storu za kupiti. OK, I'm in :)
someone
2016 Pro 13 10:37:10 AM
Quote:
Tako ćemo u kampanji moći igrati samo prve dvije misije


Nikaj od tvog plana.
Icek™
2016 Pro 13 10:47:37 AM
A kvrapcu  :roll 
Ulogiraj se da bi komentirao.