Pokrao milijune iz vlastite tvrtke da bi potom dobar dio novca potrošio na online igru

Neki ljudi jednostavno ne znaju svoje granice. Ili ih znaju, pa ih svjedno prelaze. Jedan od takvih je i Kevin Lee Co.

Napisao  Utorak, 13 Prosinac 2016
Kako izvještava BBC, četrdesetpetogodišnji Kevin Lee Co pokrao je tvrtku Holt (inače se bave prodajom strojeva za građevinske radove), za koju je radio sedam godina i to za procijenjenih 4,8 milijuna dolara. Krađa možda i ne bi bila toliko senzacionalna da FBI i porezni istražitelji nisu došli do podataka na koje sve načine je gospodin Lee Co trošio novac.

Naime, ovaj prilično osebujan lopov potrošio je čak preko milijun dolara na online free to play mobilnu strategiju Game of War! Novac je uglavnom odlazio na kupnju zlata i raznih predmeta unutar igre. Game of War je donekle poznata igra zahvaljujući agresivnoj marektinškoj kampanji koja je uključivala prpošne Kate Upton i Mariah Carey.

game of war

Kevin Lee Co je pored suludo obilatog trošenja novca na igru našao vremena i za kupnju automobila, skupog namještaja i obilaska ekskluzivnih golf terena, ali i za plastične operacije kojima se uljepšavao, jer što je gamer bez dobrog izgleda? Kako je uspio ovako dugo zataškavati svoje transakcije, dokazat će se na sudu tijekom svibnja sljedeće godine. Prijete mu dvije tužbe iliti kombinirano oko 40 godina zatvora i 750 000 dolara kazne zbog novčane prijevare i pozadinskog pranja novca.

Što uopće reći na ovo? Jedno je sigurno – čovjek je jako volio Game of War.

Veigue
2016 Pro 13 08:39:51 PM
Naš junak.
Ulogiraj se da bi komentirao.