Doom je upravo dobio završni multiplayer DLC

Bloodfall DLC nam donosi mnoštvo novog sadržaja za mrežnu komponentu novog Dooma.

Napisao  Srijeda, 14 Prosinac 2016

Nakon pet besplatnih zakrpi koje su nadodale dosta novog sadržaja, kao i nakon dva plaćena DLC, id Software završava godinu s zadnjim plaćenim DLC-om za multiplayer komponentu igre. Kao i inače, DLC nam donosi nove mape, opremu i novog igrivog demona.

Bloodfall DLC će vam proširiti multiplayer iskustvo s tri nove mape: Outbreak, Boneyard i Empyrian. Tu je novi komad opreme, Lateral Thrusters, za bolju navigaciju kao i novo oružje, Grenade Launcher. Novi igrivi demon je ovog puta fanovima dobro poznati Spectre Pinky, koji može postati nevidljiv i dobro prodrmati bojište. Kao i obično, tu su novi armori i taunti, a developeri su pokrenuli i novi Double XP Week koji će trajati do 19. prosinca. Developeri su povisili levelcap u zadnjem besplatnom patchu, pa ako želite osvojiti popularni Preator Armor iz singleplayera koji je nagrada za najveći level sada je dobar trenutak da brže podignete levele.

Bloodfall DLC je dostupan za PS4, PC i Xbox One po cijeni od 114,99 kn, a ako nemate DLC možete uskočiti u party s prijateljem koji ima DLC i tako će svi u party dobiti pristup novim mapama. 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.