Doom igrači su napravili više od 165 tisuća mapa u SnapMapu

Igrači su vrlo dobro prihvatili id-ov moćni program za stvaranje mape i novog sadržaja.

Napisao  Petak, 16 Prosinac 2016

Doom je objavio novi trailer za njihov SnapMap editor budući da je zajednica stvorila više od 165.000 mapa u ovom moćnom programu. id Software je podržio ovaj način igranja kroz pet besplatnih zakrpi kroz koje je ubacio nove module, hell teme, novu logiku, weapon wheel i još mnoštvo dodataka. Igrači mogu stvarati i vlastite single-player kampanje, kao i potpuno nova kooperativna iskustva za četiri igrača. Developeri su u traileru objavili neke od najzanimljivijih, a u samoj igri je uvedena Featured sekcija kako bi najlakše pronašli kvalitetan sadržaj.

SnapMap je posebno zanimljiv jer je spojen sa svim platformama, što znači da možete napraviti sadržaj na PS4 i netko drugi može istu tu mapu igrati na PC-ju. Developeri su objavili i svoj zadnji plaćeni DLC za multiplayer, a mi se nadamo da spremaju i nekakavu ekspanziju za single-player ili nastavak.

 

ThaUrban
2016 Pro 16 04:48:24 PM
Dobro, moraš priznat da je dosta tih mapa loše, kao npr. moja koju sam radio čisto radi trofeja. Iako ako se posveti tutorialima vjerujem da bilo tko može napraviti čuda.
viper89
2016 Pro 16 04:54:14 PM
Imas filter za najbolje i najpopularnije ako zelis igrati samo one koje valjaju. I btw nisam ja sad isao brojat mape i pisat kako su sve bajne vec samo prenosim sluzbenu izjavu developera. :D
ThaUrban
2016 Pro 16 04:58:19 PM
Ma jasno, naravno. :bujko:

Ima stvarno odličnih mapa, jesi ti kaj napravio (ono, vrijedno spomena)?
viper89
2016 Pro 16 05:00:27 PM
Nisam, nemam ja tih ideja. :D Al vidio sam dosta dobrih. Sa patchevima su dodali hrpu modula i fakat mozes svasta nac. Budem ovih dana prosao kroz neke pa da vidimo kakvih ima.
ThaUrban
2016 Pro 16 05:04:34 PM
Quote:

Nisam, nemam ja tih ideja. :D


Znači "isti" ja.
Iako mislim da treba više puta pogledat sve tutoriale da bi se moglo nešto dobro napraviti.
Ulogiraj se da bi komentirao.