U GTA Online napokon možemo kompletno promijeniti izgled lika, na PS4 sniženje od 60%

Rockstar nastavlja konstantno nadopunjavanje online komponente, a GTA V u PS Storeu nikad nije bio povoljniji.

Napisao  Ponedjeljak, 19 Prosinac 2016

Novi Import/Export DLC za GTA Online omogućio je bogatim igračima sudjelovanje u nizu misija krađa izvanserijskih i skupih automobila, no mnogim igračima je možda ispod radara prošla mogućnost kompletne promjene i prilagodbe lika s kojim se igra.

Igrači su i ranije imali mogućnost da u GTA Online mijenjaju frizure i odjeću svojem liku, a sada im Rockstar na raspolaganje dao, kako stoji na službenoj stranici, mogućnost da kompletno promijene izgled avatara s kojim igraju.

Nova mogućnost koštat će igrača 100.000 dolara, a nakon što je odabere u quick meniju, dobit će pristup istim opcijama koje su na raspolaganju kad se po prvi puta kreira lik s kojim se igra. Znači, moći će se promijeniti stvari kao što su struktura lica ili boja kože, a jedino što je ograničeno je promjena spola, unatoč brojnim zahtjevima fanova za tom opcijom. Kao dodatak promjeni izgleda, s Import/Export DLC-om došli su i brojni novi odjevni predmeti, njih više od 300, kao i nove tetovaže.

GTA V nikad povoljniji na PS Storeu

Drugi dio vijesti bitan je za vlasnike PlayStationa 4. U sklopu akcije "12 Deals of Christmas", Rockstarov Grand Theft Auto V može se u naredna dva dana kupiti uz 60% popusta, što znači da će vas igra koštati nikad manjih 199 kuna. Akciju na PlayStation trgovini provjerite ovdje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.