Mass Effect konačno dobio datum izlaska, velika avantura u Andromedi počinje u ožujku

Čini se da je novi RPG od Biowarea uistinu spreman za izlazak.

Napisao  Srijeda, 04 Siječanj 2017

Bioware je konačno potvrdio datum izlaska za njihov sci-fi RPG, Mass Effect: Andromeda. Iako su mnogi očekivali da ćemo na igru još duže čekati, Bioware nas je sve ugodno iznenadio i zakazao datum izlaska za kraj ožujka. Amerilko tržište će krenuti u novu Mass Effect avanturu 21.3., a igra će kod nas biti dostupna u četvrtak, 23. ožujka. Mass Effect: Andromeda izlazi za PlayStation 4, PC i Xbox One.

Andromeda označava novi početak za popularni serijal a igrači će ovog puta dobiti novu priču, nove likove, nove gameplay mehanike i ono najvažnije, potpuno novu galaksiju za istraživanje. Ovaj novi početak je i prva igra u Mass Effect serijalu koja će koristiti DICE-ov moćni Frostbite pokretač. Aaryn Flynn, menađer Biowarea, je u službenom postu izjavio da su developeri tijekom praznika igrali kod kuće na vlastitim konzolama i računalima tzv. "holiday build" kojeg su igrali i developeri originalne trilogije, a feedback im je itekako bio koristan.

Bioware je za Nvidia CES prezentaciju pripremio i novi trailer kojeg ćemo ovdje objaviti čim se pojavi na službenim stranicama.

Kabegami
2017 Sij 04 07:37:52 PM
Kaj tak brzo? Malo me zateklo...

Nema sanse da kupujem odmah, cekat cu neku kompletnu ediciju da ne moram kupovat DLC-ove.
Tzereen
2017 Sij 04 07:46:06 PM
Kupujem odma. Nisam sad za blagdane ništa kupio. Ovo ću kupiti odmah. Možda čak i ono urnebesno skupo izdanje sa autom. Nadam se da me neće toliko razočarati da fakat nakon toga ništa neću preorderat (osim TLOU2)
steelo
2017 Sij 04 10:24:37 PM
Mislim da će ovo biti trigger za novi GPU... R9 280x će otići kako bi došlo nešto što će ovu igru tjerati kako i zaslužuje! :)
viper89
2017 Sij 05 12:48:10 PM
Quote:

Kupujem odma. Nisam sad za blagdane ništa kupio. Ovo ću kupiti odmah. Možda čak i ono urnebesno skupo izdanje sa autom.

Ne zaboravi kupiti i igru jer ne dolazi u Collectors izdanju lol
S1r1uS
2017 Sij 09 07:21:53 PM
Jedva čekam ovo čudo...
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1