Microsoft uklanja s YouTube kanala sve vezano uz otkazani Scalebound

Nakon što je jučer otkazan cijeli projekt, briše se svaka veza s jednom od vlastitih "ekskluziva".

Napisao  Utorak, 10 Siječanj 2017

Microsoft je jučer iznenadio gaming industriju otkazivanjem projekta koji je razvijao studio PlatinumGames. Scalebound je igra zanimljivog koncepta, no nikako nije najavama uspjela podići željeni hype, a iako se u posljednje vrijeme moglo se naslutiti da nešto ne štima, nitko se nije nadao ovakvom rezu na kakav se odlučio Microsoft.

Jasno je da Scalebound nije prava ekskluziva jer je, uz Xbox One, trebao izaći i na PC-ju, no smatrao se naslovom koji je trebao prodavati upravo konzolu, što dodaje još jednu gorku nijansu ovoj vijesti. Također se čini da ćemo se načekati do sljedećeg naslova koji će potpisati Hideki Kamiya (Devil May Cry, Viewtiful Joe, Okami, Bayonetta, itd.)

Koliko su stvari ozbiljne, Microsoft dokazuje uklanjanjem svih video materijala za promociju Scalebounda s vlastitog YouTube kanala. Studio PlatinumGames još uvijek nije uklonio videe, no ipak sumnjamo da se možemo nadati izlasku igre nakon ovakvog poteza Microsofta.

ikral
2017 Sij 10 10:11:38 AM
Emilijo u transu!  Odnedavno mi se igraju igre tog stila pa šteta, ali možda naprave sad neki kvalitetni multiplat. Bayonetta 3?
Ulogiraj se da bi komentirao.