11 Siječanj 2017 Napisao 

Zatvorenu betu za For Honor igramo krajem mjeseca

Ubisoftova brutalna hack & slash igra stiže u veljači, a što su nam developeri pripremili moći ćete i sami isprobati u zatvorenoj beti.

Ubisoft je službeno najavio datum bete za njihovu prvu veliku igru ove godine. Zatvorena beta za For Honor će biti spremna za 26. siječnja za PlayStation 4, PC i Xbox One igrače. Beta je zatvorena što znači da je potreban kod za ulazak, a prijave još uvijek možete obaviti na službenim stranicama igre.

Beta će trajati do 29. siječnja i igrači će moći isprobati sve tri fakcije koje će biti dostupne na izlasku u brutalnoj online borbi. U samoj beti će biti dostupna i pozadinska igra, War of The Factions, u kojoj će igraći odabrati jednu fakciju i osvajati reputaciju i bonuse za svoju ekipu, a rezultat će se prebaciti u završnu igru. Valja napomenuti kako niste vezani za jednu fakciju po odabiru, te da možete bez problema prebaciti fakciju ako hoćete isprobati i druge borce. Kakve su to nagrade za punu igru još nije poznato.

For Honor izlazi 14. veljače za PlayStation 4, PC i Xbox One, a Ubisoft je povodom najave bete pripremio i novi kratki trailer.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.