Microsoft nam donosi Game Mode za Windows 10, obećavaju bolje performanse

Microsoft je danas potvrdio ono o čemu se već šuškalo i nagađalo, u velikom ažuriranju za Windows 10 stiže nam famozni Game Mode.

Napisao  Petak, 13 Siječanj 2017
Nakon DirectX 12 koji je dosad imao raznih dječjih bolesti i prikaza loše implementacije (makar je zamišljeno da pruži primjetno unapređenje u odnosu na raniju iteraciju DirectX-a), stiže nam i Game Mode za Windows 10. Potvrdu ove novosti koja bi trebala donijeti poboljšanje performansi u igrama dao je šef Microsoftovog Xbox inžinjerskog odjela, Mike Ybarra.

„Ovo je veliko ažuriranje za Windowse 10, naša vizija za Game Mode je daljnja optimizacija Windows 10 PC-a u svrhu poboljšanja performansi u igrama. Veselimo se što će svi testeri uskoro dobiti na uvid ovu novu značajku, dok bi uskoro trebali podijeliti više informacija na ovu temu, posebno na način kako Game Mode funkcionira“, izjavio je Ybarra.

Mike Ybarra je potvrdio na svom Twitter kako će Game Mode podržavati Win32 i Universal Windows Platform igre. Dakle, nema straha da je Game Mode ograničen samo na UWP igre s Windows Storea, za što su također postojali određeni (opravdani?) strahovi.

Za sve testeri i insidere Game Mode stiže već sljedećeg tjedna, dok bi trebao biti „otključan“ nedugo potom. Dodajmo tome i da Creators ažuriranje koje donosi brojne novosti za Windows 10 (mnogo veću integraciju VR-a i AR-a) stiže ovog proljeća.

19Marksman89
2017 Sij 14 02:52:08 PM
Jako me ovo veseli pa makar samo procitat..vidjet cemo sta ce u konacnici bit od svega
Ulogiraj se da bi komentirao.