Novi Fire Emblem će zapaliti Nintendo Switch iduće godine

27 godina duga saga se nastavlja i dalje, a Nintendo Switch dobiva još jedan jak naslov u svoju lepezu igara. No to nije sve!

Napisao/la  Kristijan Pranjić Četvrtak, 19 Siječanj 2017

Jučerašnji Nintendo Direct je prikazao ni manje ni više nego 4 (riječima - četiri!) Fire Emblem igre. Prezentirano je ponešto remakea, ponešto cross naslova i pokoji novi nastavak  Tako da svi oni koji su unaprijed osudili ovaj događaj kao isključivo predstavljanje portova ili remastera starijih nastavaka odjednom ušima se pokriše. Evo koje su to Fire Emblem igre predstavljene:

  • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia će biti 3D remake igre Fire Emblem: Gaiden koja je izašla isključivo za Famicom davne 1992. godine. Nakon "samo" 25 godina će i Zapad imati priliku odigrati igru. Platforma će biti Nintendo 3DS, a datum izlaska će biti 19.5.2017.
  • Fire Emblem: Warriors je svojevrsni miks Fire Emblem i Warriors serijala koje razvija Koei Tecmo (Hyrule Warriors). Osim za Nintendo 3DS, izlazi i za Nintendo Switch i to na jesen ove godine.
  • Fire Emblem: Heroes strateško RPG taktiziranje će biti dostupno na mobilnim platformama vrlo brzo. Za Google Play datum je 2.2. dok se za iOS još ne zna. Zanimljivo je primjetiti da će Android korisnici uživati u igri prije kolega iz Apple tabora s obzirom da se često događa obrnuta situacija.
  • Novi Fire Emblem za Nintendo Switch. Nakon 10 godina serijal dolazi ponovno na kućne konzole s obzirom da je zadnja igra bila Fire Emblem: Radiant Dawn za Wii. Iako je Switch hibrid, izgleda da se tom izjavom smatra kućnom konzolom. Osim ove informacije, ne zna se ništa odim da izlazi 2018. godine.

 

 

U slučaju da se u vama naglo rasplamsala JRPG vatra ili je sada ova vijest došla kao dodatan barel nafte na, ionako već veliki požar, pogledajte snimku Nintendo Directa u nastavku u nadi da će vam poslužiti kao kanader.

Suma sumarum: Budući vlasnici Switch konzole će uživati u dvije Fire Emblem igre: novom zasad neimenovanom nastavku i Warriors-u, dok vlasnici 3DS i 3DS XL prijenosnika neće biti zakinuti što je dodatan plus. 4 Fire Emblem igre u samo godinu dana? Ima da se sve žari!

Veigue
2017 Sij 19 01:18:57 PM
Ako novi (Switch) FE bude upola dobar kao Awakening... očekuje nas vrhunska igra.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1