Počela The Banner Saga 3 kampanja na Kickstarteru

Nakon prošlogodišnjeg kontempliranja o tome hoće li uopće raditi treći nastavak svoje popularne indie strategije na poteze s elementima RPG-a, proizvođač Stoic Studios se ipak odvažio na pothvat zvan The Banner Saga 3.

Napisao  Utorak, 24 Siječanj 2017

Nezavisni studio je ponovno postavio razuman cilj – prikupiti 200 000 dolara, dok će ostatak troškova samostalno financirati (u slučaju da bude potrebno). I vi možete pripomoći ovom cilju ako se prijavite s minimalnom donacijom od 20 dolara (koja vam jamči i besplatnu kopiju igre) na ovu stranicu.

Osnivač Stoica, John Watson, ističe kako se nadaju da će postići zadani cilj, prikupiti sredstva za novi nastavak hvaljenog serijala, koji bi ujedno trebao biti i posljednje poglavlje u trilogiji inspiriranoj vikinškom kulturom. „Ponosni smo na činjenicu da smo indie studio te odbijamo svaku vanjsku investiciju u naš serijal putem ulaganja druge tvrtke. Iako smo imali značajnu pomoć izdavača, ovaj posao želimo završiti sami uz pomoć naših fanova“, izjavio je Watson. U međuvremenu, u studiju su svjesni i značaja dobre glazbe u ovom naslovu, pa se nadaju kako će ponovno uspjeti angažirati poznatog kompozitora Austina Wintoryja.

Datum izlaska The Banner Sage 3 očekivano još nije potvrđen. Kao i u slučaju prethodnika, očekuje se izlazak na praktički svim platformama.

FicoLegend
2017 Sij 24 09:35:26 PM
I bolje im je. :D
Želim još! Ako su toliko nesigurni, nek im ovo bude veliko finale.
Ulogiraj se da bi komentirao.