Hitman uskoro dobiva posebnu professional težinu igranja

Jedna od najboljih igara prošle godine će sigurno dobiti novu dimenziju s težinom koja zvuči vrlo obećavajuće.

Napisao  Četvrtak, 26 Siječanj 2017

Io-Interactive je na službenoj stranici Hitman igre najavio kako će njihova stealth igra povodom izlaska fizičke verzije 31. siječnja dobiti i novu zakrpu koja nam donosi poptuno novu professional težinu igranja. Ovo će sigurno posebno zanimati hardcore fanove serijala budući da će već onako napetu igru učiniti još napetijom kroz brojna ograničenja i promjene u mehanikama.

Professional težina će dodatno ojačati replay value i pružiti poseban mastery sustav i izazove za sve mape. Kako bi pristupili igranju na ovoj najvećoj težini potrebno je za odgovarajući level dostići najveći mastery level. Znači, ako želite igrati professional težinu na Sapienzi potrebno je ostvariti lv. 20 mastery. Ovo je sjajan potez jer osigurava da su igrači skroz upoznati sa svim tajnama mape koje će se naučiti kroz normalnu težinu igranja kako bi bili spremni za napredno igranje na professional težini. Postojeća težina će nadalje nositi normal naziv i samo na toj težini će biti dostupan live sadržaj poput escalationa i elusive meta budući da će većina igrača igrati upravo tu težinu. Professional težina će pored vlastitog masterya i izazova imati i nove nagrade koje će igrači moći otključati.

Puna lista promjena u zakrpi će biti dostupna prije izlaska zakrpe, a ista će biti dostupna besplatno svim igračima po izlasku fizičkog izdanje igre 31. siječnja. Developeri su pripremili i zgodnu grafiku koja nam pokazuje kakve nam sve promjene donosi professional težina:

hitman pro

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1