Novi trailer za Mass Effect: Andromeda predstavlja opakog negativca

Iz BioWarea su nam odlučili otkriti nešto priče, no nismo dobili apsolutno nikakav gameplay.

Napisao  Petak, 27 Siječanj 2017

Netko iz BioWarea kao da prati o čemu se piše na FFA portalu. Nakon što smo objavili članak u kojem se pitamo zašto smo dobili tako malo informacija o igri koja je pred izlaskom, stigao nam je drugi službeni trailer u kojem nismo dobili prikaz gameplaya, ali smo dobili naznake u kojem smjeru će se razvijati priča, a saznali smo i, još bitnije, kako izgleda glavni negativac.

Od ranije znamo da se radnja Andromede odvija 600 godina nakon događaja u prve tri igre, a ovaj puta u glavnoj ulozi su dvoje blizanaca koji predstavljaju Pathfindere, odnosno ljude koji putuju svemirom u potrazi za planetima koje bi mogli kolonizirati. Kao što je to bilo i u originalnoj trilogiji Mass Effect, igrač će se naći pred odabirom želi li upravljati muškim ili ženskim likom, no u priči Andromede sudjelovat će i onaj lik kojeg niste odabrali.

Nakon odgledanih trailera i dostupnih informacija kod dijela igrača pojavila se sumnja u smjer kojim ide serijal, no mi i dalje smatramo da ćemo dobiti odličan proizvod koji će nam nemilice požderati svo slobodno vrijeme.

Mass Effect: Andromeda izlazi za PlayStation 4, PC i Xbox One, a datum je 23. ožujak (u američkoj regiji izlazi dva dana ranije)

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.