Elite Dangerous s novom nadogradnjom dobiva posade i ulazi u COOP vode

Posade do četiri člana bi Elite Dangerous trebalo učiniti značajno zabavnijim.

Napisao  Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017

Već mjesecima se po internetu nagađa kada će ova popularna svemirska simulacija dobiti novu veliku nadogradnju, te što će se naći u njoj. Tako su se danas napokon odlučili oglasiti iz Frontiera, pa su nam ponudili neke prilično sexy novosti.

Stižu posade

U 2.3 nadogradnji kodnog naziva The Commanders moći ćemo se udružiti s drugim igračima, te pritom kreirati prave male posade. Prema riječima developera, dobro koordinirane posade će imati veliku prednost prilikom preživljavanja u nekim ključnim situacijama. Što je i logično, jel'?

Svaka letjelica će imati po četiri krila, a samim time to je i maksimalan broj igrača u posadi. Jedan će u "helmu" letjeti, drugi će upravljati naoružanjem, treći štitovima, a četvrti će biti inženjer zadužen za popravljanje.

Sada kada možemo vidjeti jedne druge osobno, stiže i Character Creator koji će, kako i samo ime sugerira, omogućiti kreiranje izgleda vašeg lika. Charachter Creator prvi put je predstavljen još u 2015. godini, a kako je to onda prezentirano pogledajte ispod:

Igra uskoro stiže na PlayStation 4

Iako je Elite Dangerous uz PC dostupan i na Xbox One, nova nadogradnja na toj konzoli neće biti dostupna još neko vrijeme. Dok na PC stiže u posljednjem tjednu veljače i to samo za vlasnike Horizons season passa.

Dobra vijest za sve PS4 igrače je kako bi igra trebala biti dostupna na toj konzoli najkasnije do lipnja. Međutim, Frontier se dosad i nije baš iskazao kao studio dosljedan provedbi svojih rokova, pa uzmite ovu informaciju s dozom rezerve.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.