• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Novi operator u Rainbow Six Siege će bitno zagorčati život roamerima

Dobili smo prvi prikaz španjolskog operatora koji stiže u Operation Velvet Shell DLCu.

Napisao  Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017

Ubisoft se polako priprema za 3. veljače i Rainbow Invitational kada će pokazati prvi DLC za drugu godinu ove popularne igre. Kako bi stvari bile zanimljivije, developeri su nam pripremili kratki teaser u kojem su predstavili novog operatora za napadače.

Upoznajte Jackala

Operation Velvet Shell će se fokusirati na španjolske operativce GEO, Grupo Especial de Operaciones, a prvi operater koji je predstavljen je napadački Jackal. Jackal, punog imena Ryad Ramírez Al-Hassar, će imati poseban gadget koji će mu omogućiti da detektira i prati neprijateljske otiske stopala što će bitno otežati popularne taktike roamanja u ovoj igri. Ubisoft još nije objavio detalje, a mi vjerujemo da je ovaj operator direktni odgovor na Caveiru. Ostaje za vidjeti kako će Ubisoft izbalansirati ove sposobnosti i hoće li, primjerice, Caveirin Silent Step biti vidljiv na njegovom gadgetu.

Jackal će od primarnih oružja imati C7E i manji PDW9. ITA 12S i pištolj USP 40 će biti sekundarna oružja. Kratki prikaz Jackala možete vidjeti u novom teaseru ispod. Već smo dobili kratak prikaz Coastline mape na Ibizi, a više detalja ćemo dobiti i na livestreamu 3. veljače.

Fenix
2017 Sij 30 02:43:48 PM
Svaka im cast kako su se ovoga sjetili. Ja mislim da cu kupit season pass
viper89
2017 Sij 30 02:45:09 PM
Bome i ja si razmisljam. Ovo i AC4 Black Flag su mi osobno jedine Ubisoft igre koje valjaju u zadnjih 8 godina.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget