Battlefield 1 uvodi CTE testiranje na posebnim serverima, vraćaju se ribboni

CTE se vraća i trebao bi igru kompletno izmijeniti nabolje.

Napisao  Utorak, 31 Siječanj 2017

CTE (eng. Community Test Environment) se vraća! Inicijativa od strane DICE-a koja je Battlefield 4 u konačnici pretvorila u znatno bolju i kvalitetniju igru vraća se u novoj igri. Objavio je to jučer DICE na svojim stranicama.

Za one koji ne znaju, radi se o posebnim serverima koji su prilagođeni prikupljanju svih parametara kroz igranje, oni u praksi služe za razumijevanje pojedinih bugova, kao i za testiranje najnovijih zakrpi i novog sadržaja. Testiranje je već započelo i na CTE servere već je podignut sadržaj koji tek treba doći u igru. Registracije su otvorene putem BF1 Companion aplikacije, a kako biste se mogli registrirati morate posjedovati Premium Pass. CTE je zasad dostupan isključivo na PC-ju, dok bi uskoro mogao biti dostupan i na konzolama.

Vraćaju se ribboni

CTE serveri već su dostupni odabranoj grupi igrača, što znači da se najnovija BF1 nadogradnja već testira. Ono što će se najviše svidjeti Battlefield veteranima je povratak sustav ribbona. Zasad je na CTE serverima moguće osvojiti 20 ribbona, dok će novi biti dodavani naknadno.

Class rank se s 10. levela podiže na 50 koji će dodati. Također, dodani su "Elite Codexi" koji se mogu otključati za svih 8 primary oružja. Potrebno je ubiti 500 protivnika, a za to ćemo dobiti i 25000 XP-a.

Nadalje, ono što nam se zbilja sviđa je implementacija sustava glasovanja za iduću mapu. Pred igrače će nakon završene runde biti stavljen izbor od dvije mape iz rotacije. Takvu mogućnost će vlasnici servera moći isključiti, dok ćemo tek vidjeti hoće li sustav glasovanja izaći iz CTE testiranja i završiti u igri.

Također, implementiran je i čitav niz sitnih promjena koje se odnose na različita oružja i vozila, a sve sitnice možete pronaći na Battlefield forumu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.