Black Ops 3: Zadnji COD za last gen?

Pored novih trailera, pogledajte kako izgleda BO3 na konzolama prošle generacije.

Napisao  Ponedjeljak, 02 Studeni 2015

Black Ops 3 prva je Call Of Duty igra popularnog shootera koji će, kako kaže Treyarch, iskoristiti snagu novih konzola. Activision je svejedno odlučio izbaciti i verzije za PS3 i X360 platforme s drastičnim rezovima u samoj kvaliteti i količini sadržaja. Iako će koštati visokih 50$, igre uopće neće imati singleplayer kampanju kao ni theater mode, eSports funkcije te općenito neće podržavati Season Pass, što znači da Acitivision neće podržavati ove verzije.

Redatelj kampanje, Jason Blundell, objasnio je zašto verzije za PlayStation 3 i Xbox 360 neće imati uključenu kampanju za jednog igrača, a kao glavni razlog navodi manjak memorije.

- Zamislimo da sa sobom imam prilagođeno oružje na koje sam stavio drugi kundak, prošireni magazin i još neke stvarčice. Da bi drugi co-op igrač vidio to moje oružje, ono mora biti učitano, kao i svaka sitna prilagodba tog oružja. Konzole prošle generacije to jednostavno ne mogu podnijeti. Mogli smo te stvari staviti u jednostavniji prikaz, ali mislim da je odluka Activisiona ispravna, jer nam se nikako nije sviđalo da ljudi igraju nešto što se ne poklapa s našom vizijom - objasnio je Blundell za The Official Xbox Magazine.

Igra je čak izgubila i svoj prepoznatljiv brzi gameplay budući da je ovo prvi naslov koji neće biti u 60 FPS. A kako BO3 izgleda na prošloj generaciji? Pogledajte na novim slikama u galeriji. Imajte na umu da su ovi leakovi jako niske rezolucije i kvalitete, ali svejedno se može vidjeti kako igra izgleda.

{gallery}BO3{/gallery}

Izgleda da je konačno došlo vrijeme da se Call of Duty prebaci isključivo na nove konzole i PC. Pored loše tehničke kvalitete, igra definitivno ne zaslužuje tako visoku cijenu za tako malo sadržaja.

Pored Nuketown DLC trailera, Activision je izbacio i novi Live Action trailer. Black Ops 3 izlazi u petak, 6. studenog.

 

Fenix
2015 Stu 02 12:12:02 PM
50$ za ovo je cista pljacka...
maximalni
2015 Stu 02 12:13:16 PM
hahaha, gle, hunter nightstalker u novom COD-u
Nexus
2015 Stu 02 12:13:22 PM
Kakav fuš.
Ko misli na last gen ovo kupovati neka zaobiđe.
Raziel
2015 Stu 02 02:16:05 PM
Šta, baš neko igra i kupuje COD poslije MW2 ?
Ulogiraj se da bi komentirao.