Nažalost, EA ipak ne radi na Skate 4

Što ne znači da su zauvijek odustali od serijala.

Napisao  Srijeda, 01 Veljača 2017

Prošlog tjedna maštu nam je zagolicao Daniel Lingen koji, osim što je veliki gospodin, je i community manager u Electronic Artsu. Što znači da je jedan od glavnih ljudi u EA zaduženih za promociju na društvenim mrežama. Dovoljno je bilo da tweeta pod hashtagom #skate4 da bi zagolicao maštu milijunima.

Zašto bi pobogu osoba na takvoj funkciji lagala? I mi se pitamo, a očito je da nas je ovaj nekoć gospodin (više nije) obmanuo. U Electronic Artsu jučer su imali sastanak s investitorima, te su na direktno pitanje o novom Skateu odgovorili kako u ovom trenutku niti jedan njihov studio ne radi na razvoju Skate 4. I time su, nažalost, mnogima ugasili vatrice koje su tinjale zadnjih par dana.

Dakle, morati ćemo se strpiti još neko vrijeme. U EA bi bili ludi da se zauvijek odreknu takvog potencijala kakav nudi možebitni nastavak.

Yakuza_stinger
2017 Velj 01 11:22:58 AM
Kakva šteta. Serijal je kvalitetan i osvježenje na ustajalu formulu koji ju Tony Hawk franšiza dovela do ruba propadanja. No on (Tony Hawk osobno) i dalje surađuje na novom nastavku. Pomoz' Bog.
Ulogiraj se da bi komentirao.