15 godina kasnije The Elder Scrolls Online vodi nas u Morrowind

Za sve TES Online ovisnike, kao i veterane serijala.

Napisao  Srijeda, 01 Veljača 2017

Već neko vrijeme iz Bethesde svojim postupcima nagovještaju Morrowind u TES Online, a sada je to napokon postalo i službeno. Morrowind u TES Online stiže u lipnju ove godine!

Ekspanzija nas vodi u Morrowind i pripadajući mu otok Vvardenfell kakve poznajemo još iz TES III kojeg smo igrali još prije 15 godina. Svijet će, naravno, biti prilagođen današnjim grafičkim standardima, dok nas sama igra vodi u vrijeme otprilike 700 godina prije događaja iz "trojke". Sama Bethesda nas uvjerava kako će cijela ekspanzija uzrokovati napadaje nostalgije svim TES III: Morrowind veteranima, zahvaljujući već poznatim lokacijama, likovima, a kao što ćete se i uvjeriti na kraju trailera – glazbom.

The Warden klasa i novi kompanjon – medvjed

Po prvi puta od kad je TES Onlinea u igru se uvodi nova klasa. The Warden je magic klasa koja će se oslanjati na prirodne pojave, a kao što možete vidjeti u traileru, moći će prizivati životinje. Konkretno The War Bear će biti ultimativni ability i to prilično atraktivan.

Također, tu je i novi mod imena Battlegrounds koji će mrvicu ograničiti onaj MMO aspekt igre, i to na borbe u tri ekipe po 4 igrača u ograničenom okruženju, što bi se trebalo svidjeti onim ratobornijim igračima koji će kroz ovaj mod dokazivati svoje sposobnosti.

Morrowind će biti prilagođen i novim igračima s zonama za početnike, a svi kupci samostanog izdanja će automatski dobiti i baznu igru. Dakle, Morrowind ekspanzija nije besplatna, a cijena će joj biti $39.99. Sama ekspanzija svijetlo dana će ugledati 6. 6. 2017.

CroZac_Drake
2017 Velj 01 02:49:56 PM
Odličan trailer... da imam vremena rado bi probao TES Online... ali bojim se kako bi to završilo.
ibor4you
2017 Velj 01 03:16:23 PM
A da je barem igra upola dobra kao ovaj trailer ..
someone
2017 Velj 01 03:20:38 PM
Nisam igrao Morrowind pa nisam previše stručan za komentiranje ali gdje u videu osim kraja zapravo i vidimo Morrowind? Da na kraju nije rečeno nebih ni znao o čemu se radi.

Kad smo pak kod Morrowinda, volio bi jedan remaster ili još bolje remake te igre, pa čak i Obliviona. Svi hvale Morrowind kao igru koja te ne vodi za ruku i koja od tebe zahtijeva da se potpuno koncentriraš i uneseš u sam svijet.
ikral
2017 Velj 01 06:28:15 PM
I u Skyrimu se ide u Morrowind u jednoj misiji.
Ulogiraj se da bi komentirao.