• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Rainbow Six Siege je dobio prvi prikaz drugog operatora za Velvet Shell DLC

Mira će ojačati redove defendera s vrlo zanimljivim gadgetom.

Napisao  Četvrtak, 02 Veljača 2017

Developeri će na Rainbow Invitationalu koji počinje sutra u potpunosti prikazati novi Velvet Shell DLC, a sada smo dobili još jedan teaser za drugog operatera iz španjolskog DLC-a. Već imamo informacije o Costline mapi, kao i o napadačkom operateru, Jackalu, a sada smo dobili i kratki prikaz za Miru koja će se pridružiti defenderima.

Elena María Álvarez, kodno ime Mira, će u novom DLC-u imati gadget koji će moći napraviti rupu s neprobojnim staklom u pojačanim zidovima od strane defendera i pružiti čisti pogled na drugu stranu. Ubisoft još nije objavio koje sve funkcije ima ovaj gadget i hoće li pogled biti jednosmjeran i što točno može uništiti ovaj gadget. U opisu lika spominje se rivalstvo s Elizom Cohen, poznatija kao Ash iz glavne igre, a svi znamo za njen launcher pa postoji mogućnost da će upravo ona moći uništiti Mirin gadget. Mira će od oružja dobiti popularni Kriss Vector .45 ACP i ITA12L kao primarna oružja, a ITA12S i USP 40 će biti dostupni kao sekundarna oružja.

Više informacija ćemo dobiti sutra, a sam DLC izlazi 7. veljače. Rainbow Six Siege možete isprobati i sami besplatno od danas pa sve do nedjelje.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.