• PC
  • XONE

Sea of Thieves

DATUM IZLASKA: 20. 3. 2018.

IZDAVAČ: Rare

DEVELOPER: Microsoft

ŽANR: Multiplayer akcijska avantura

Pogledajte kooperativni kaos u najnovijem videu za Sea of Thieves

Upravljanje brodom, pronalazak blaga i borba s drugim gusarima!

Napisao  Petak, 03 Veljača 2017

Studio Rare je konačno odlučio pokazati kako izgleda multiplayer dio nadolazećeg naslova Sea of Theives. U sljedećem videu možete pogledati kako izgleda suradnja više igrača na jednom brodu. Developer se odlučio za pristup u kojem svaki od članova ima svoj zadatak na brodu, a za neke radnje je potrebna suradnja više članova. Ovaj zanimljiv koncept najviše dolazi do izražaja u kriznim situacijama i prilikom borbe.

Na početku se skupina igrača ukrcava na brod i dok neki od članova podižu sidro, spuštaju jedra i preuzimaju kormilo, jedan od njih mora se spustiti u utrobu broda kako bi pogledao kartu i odredio smjer u kojem moraju otploviti kako bi pronašli blago. Prilikom putovanja igrači uzimaju harmonike i priređuju pravi gusarki štih koji smo gledali u mnogim filmovima slične tematike.

Nakon dolaska na odredište, spušta se sidro i kreće iskop blaga, ali u tom trenutku dolazi neprijateljski brod i započinje borbu. Posada našeg broda odlučuje predati iskopano blago, dok se istovremeno bori s krpanjem novonastalih rupa na trupu broda i očajnički pokušava skočiti na neprijateljski brod kako bi predali blago.

Sea of Thieves djeluje iznimno zabavno i nakon ovog videa očekivanja naše redakcije su porasla, jer ovo bi mogla biti prva prava multiplayer gusarka igra. Datum izlaska još uvijek nije naveden, a platforme na kojima će se moći zaigrati ovaj naslov su Xbox One i PC.

Garrus_V
2017 Velj 03 05:27:35 PM
grafika je jedina dobra stvar u ovoj igri. neznam, moguce je da ce igra nuditi puno vise od ovoga sto prikazuju ali za mene ovo ne izgleda niti najmanje interesantno. jos je i video iritantan do bola, smiju se ko blesavi da eto nama prodaju kako se oni ludo zabavljaju a ono lik hoda po brodu besciljno, dva druga lika sviraju nekakvu harmoniku. ne vidim nikakav gameplay element koji bi mogao garantirati sate i sate zabave. meni ovo izgleda kao online walking simulator, prva igra takvog zanra.

ne zelim biti hejter, nisam ni okorjeli fenboj(jedan sam od rijetkih koji jos ima X1 na ovom forumu) ali bas me zanima sta se ljudima ovdje svidja? sto je to cini jednom od iscekivanijih igara trenutno?
Chono7
2017 Velj 03 05:43:29 PM
I like it! Skupit cu ekipu i sijat strah karibima. Igra ko i svaka druga te vrste, online, napredak, bolji brod, oruzja..
Ulogiraj se da bi komentirao.