• PC
  • PS4
  • XONE

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

DATUM IZLASKA: 1.12.2015.

IZDAVAČ: Ubisoft

DEVELOPER: Ubisoft Montreal

ŽANR: Taktički FPS

Velvet Shell DLC za Rainbow Six Siege konačno dobio potpuni prikaz operatera i mape

Ubisoft Montreal je na Rainbow Invitationalu u potpunosti pokazao sadržaj iz novog DLC-a koji nam stiže već sutra.

Napisao  Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Dugo smo pratili najave Ubisofta u kojima su developeri kroz brojne teasere prikazivali nove operatere i mapu iz Velvet Shell DLCa, a sada smo konačno dobili i potpuni prikaz. Velvet Shell nam stiže sutra i donosi nam Coastline mapu na Ibziti te dva nova operatera: Jackala i Miru.

Novi operateri i mapa

Kako to sve izgleda u akciji možete pogledati u novom službenom videu koji će vam prikazati jedinstvene sposobnosti operatora i Coastline mapu koja nam već sada izgleda genijalno. DLC izlazi sutra što znači da će svi dobiti pristup Coastline mapi, a operateri će tjedan dana biti ekskluzivni za vlasnike year 2 season passa nakon čega će biti dostupni za kupovinu s in-game renown valutom ili kroz mikrotransakcije.

Stižu bitne promjene

Developeri su objavili i novi video dnevnik u kojem su najavili još veći fokus na e-sports natjecanja koja su bila izuzetno uspješna na Invitationalu. PC će nadalje biti primarna platforma za igru koja će pružiti profesionalna natjecanja. Konzole će imati nešto manje lige za sve one koje ipak žele nekakav oblik natjecanja.

Rainbow Six Siege će s Velvet Shell DLCom uvesti i novi menu sistem, a developeri rade i na bitnim promjenama poput boljeg matchmakinga i bolje hit detekcije. Novi matchmaking će okupiti deset igrača za mrežno igranje i odvijati se u pozadini dok će sami igrači moći navigirati kroz opcije dok čekaju što će biti bitno ugodnije. Ovo je još u razvoju i očekuje se izlazak zajedno s drugom sezonom (drugi DLC) igre. Igra će dobiti i novi loot box sistem za in-game predmete za kustomizaciju. Developeri poručuju kako će ovi packovi biti besplatni kao nagrade igračima po završetku mečeva, a omogućit će sve brojne skinove i predmete za kustomizaciju poput headgeara.

Ostaje za vidjeti hoće li Ubisoft zaista ponuditi ove loot boxove kao besplatne dodatke ili će se okrenuti mikrotransakcijama. Loot boxovi bi isto trebali izaći u drugoj sezoni. Developeri nastavljaju raditi i na starim operaterima, a neki će uskoro dobiti i bolje in-game modele likova.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.