Psychonautsi 2 dobili izdavača, tu je i gameplay!

Double Fine, proizvođač Psychonautsa, odličnog platformera iz PlayStation 2 ere, napokon je na pravim tračnicama. Možemo biti prilično sigurni da će se nastavak i dogoditi s obzirom na današnju objavu.

Napisao  Ponedjeljak, 06 Veljača 2017
Podsjetimo se, osim što je u Psychonautse 2 uložen i novac Double Finea, čitava pokrenuta kampanja za financiranje od strane zajednice donijela im je i dodatnih 4 milijuna dolara. Danas je Double Fine objavio vijest kako su postigli dogovor sa izdavačem Starbreeze Studios (PayDay, The Chronicles of Riddick serijal, Brothers: A Tale of Two Sons), koji će preuzeti martketing i distribuciju Psychonautsa 2 za PlayStation 4, PC i Xbox One. Igra je i dalje planirana za 2018. godinu.

Pored odličnih vijesti koje nagovještaju neku sigurnost ovog projekta, Double Fine je i izdao gameplay video u kojem se i pojavljuju vođa razvoja igre Zak McClendon i šef Double Finea Tim Schafer.

U videu se osim gameplay spominju i neki elementi priče, pa stoga pripazite i na to ako ste osjetljivi na bilo kakve spoilere!

Čitav video prilog možete pogledati i ovdje:

Dodajmo da pored Psychonautsa 2 tijekom veljače stiže i Psychonauts in the Rhombus of Ruin, VR naslov rađen za PlayStation 4, koji bi trebao na najbolji način premostiti radnju između prve i druge igre.

Dormin
2017 Velj 06 09:36:40 PM
Odlicno mi izgleda igra, bas su dobro prebacili art na ekran.
Ulogiraj se da bi komentirao.