• PC
  • PS4
  • XONE

F1 2017

DATUM IZLASKA: 25.8.2017.

IZDAVAČ: Codemasters

DEVELOPER: Codemasters

ŽANR: Simulacija vožnje

I F1 2017 svoju betu ima, prijave otvorene su svima

Od ovogodišnje F1 simulacije očekujemo još jedan korak naprijed.

Napisao  Utorak, 07 Veljača 2017

Osim što smo majstori poezije, dobri smo i u još nečemu. Dobri smo u pronalaženju prijava za beta testiranje, a još bolji smo prema postotku neprimanja u iste. Međutim, s ovogodišnjom Codemastersovom F1 simulacijom situacija bi mogla biti ponešto drugačija.

Naime, Codemasters je ove godine prijave otvorio na svojem blogu, te će primiti po 300 ljudi za svaku platformu. Potrebno je samo registrirati se na njihov blog, te baciti u komentar svoje podatke kako biste bili primljeni u bubanj. "Primaju samo 300 igrača??" – mogli biste se začuditi, ali šanse za upad još uvijek su prilično dobre, pošto samo letimičnim pregledom komentara možemo zaključiti kako interesa baš i nema. Međutim, interesa ne manjka zbog (ne)atraktivnosti, već zbog činjenice da su Codemastersove stranice prilično usporene, pa ćete se trebati naoružati strpljenjem.

Prema Nexusu, članu naše zajednice zaduženom za vožnje, prošlogodišnja verzija je bila jako dobra, uz poseban naglasak na povratak karijere u velikom stilu. Stoga i ove godine očekujemo još jedan pozitivan pomak naprijed. F1 2017 trebala bi svjetlo dana ugledati ovo ljeto, dok vjerujemo kako bi beta mogla započeti već idućeg mjeseca.

Fenix
2017 Velj 07 04:04:01 PM
[member=11]Nexus[/member] stalkao sam te, prosla ti je prijava :P
Nexus
2017 Velj 07 04:07:07 PM
[member=1]Fenix[/member]
Normalno da ce proci :D 😎 doduse imali su nekih problema day1 sa prijavama
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1