Activision potvrdio: novi Call of Duty vraća se svojim korijenima!

Konačno smo i ovo dočekali!

Napisao  Petak, 10 Veljača 2017

Dobre vijesti za sve kojima je puna kape "moderne" borbe stižu iz Activisiona. Naime, na sastanku investitora Activision je potvrdio svojim financijerima kako na novom nastavku radi Sledgehammer studio, te da će se ovogodišnji CoD vratiti "tradicionalnoj" borbi, odnosno svojim korijenima.

Video vijest:

Tako se serijal gotovo sigurno vraća u Drugi svjetski rat, gdje su smještene i prve tri igre serijala. Prema riječima Activisiona, to je ono što su obožavatelji tražili od njih, a Sledgehammerovci su veoma uzbuđeni što imaju prilike raditi na takvom projektu.

Drugi svjetski rat nije hir

Zasad nemamo nikakve druge informacije o novom CoD-u, osim pretpostavke kako je razvoj na njemu započeo negdje početkom 2015. godine, nakon što je Sledgehammer izbacio Modern Warfare 3.

Dakle, povratak korijenima zasigurno nije hir izazvan prošlogodišnjim povratkom Battlefielda svojim korijenima. Zaključno s krajem ove godine kada igra bude izdana, u igru će sveukupno biti uloženo tri godine rada, što je, nadamo se, garancija kvalitetne CoD igre.

Flipper
2017 Velj 10 09:17:59 AM
Odlično. Ne volim CoD bas, ali CoD 2 sam obožavao. Odlično ako se vraćamo u WW2.

Poslano s mobilnog telefona S7

Noćna Mandragora
2017 Velj 10 06:33:36 PM
U članak je dodana i naša video vijest! Ovaj put slušate Maxijev seksi glas. :D
Fan O'War
2017 Velj 10 08:09:30 PM
A Battlefield ide u daleku buducnost sa peticom
Raziel
2017 Velj 11 10:34:13 AM
Ako bude istina, onda je to sjajna vijest.
Nek se potrude, radnju stave u rane 40-e, pokažu kako izgleda Reichstag ili Moskva u novoj generaciji engine-a, i vidim već bunchload fanova tog doba kako se zabavljaju igrajući.

Iako to ne rade radi nas kao komjunitija, već radi toga što su doživili ogromni krah sa zadnjim COD-om, za razliku od BF-a.
Ulogiraj se da bi komentirao.